Početna
Četvrtak, 21.Ožujka 2019 (03:21:22) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju
Di Si Generacijo

Šaškin i Bitterman jedva se domogli cilja, dvije Toyote vode

Sport, 09.01.2019. (12:06)
(Izvor:Startnews)Link
Foto: Startnews
Foto: Startnews

Sebastien Loeb najviše je napredovao u drugoj etapi. Pobjedom se jučer popeo na peto mjesto u ukupnom poretku i to mu je 11. pobjeda na nekoj dionici Dakara otkako se natječe na najtežem svjetskom reliju, javlja Startnews portal.

U ukupnom poretku vodi južnoafrikanac Giniel de Villiers sa suvozačem Dirkom Von Zitzewitzom. Imaju 28 sekundi prednosti nad Nizozemcem Ten Brinkeom koji također vozi Toyotu. Vodeći iz prve etape Nasser Al-Attiyah iz Katara (Toyota) završio je kao 11. i kasni u ukupnom poreku za prvoplasiranim tri minute i 26 sekundi i sveukupno je osmi.

Šaškin i Bitterman jedva su se domogli cilja završivši kao 71., s tri sata i 13 minuta zaostatka za prvoplasiranim. I u sveukupnom su poretku 71. Garafulić je bio 18., a sveukupno je 17. Njegov zaostatak za prvoplasiranim iznosi točno 11 minuta. Kad je u pitanju hrvatska ekipa, nije nedostajalo ni fair playa: Francuze koji su ostali bez goriva šlepali su 20 kilometara, izjavio je na Facebooku Daniel Šaškin, a prenio Igor Stažić. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Potpuno nova obitelj hibrida Toyota Corolla
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6