Početna
Utorak, 18.Lipnja 2019 (11:59:16) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Gioistra - povijesni festival - Poreč 2019.
Judo festival 2019

Šaškin i Bitterman jedva se domogli cilja, dvije Toyote vode

Sport, 09.01.2019. (12:06)
(Izvor:Startnews)Link
Foto: Startnews
Foto: Startnews

Sebastien Loeb najviše je napredovao u drugoj etapi. Pobjedom se jučer popeo na peto mjesto u ukupnom poretku i to mu je 11. pobjeda na nekoj dionici Dakara otkako se natječe na najtežem svjetskom reliju, javlja Startnews portal.

U ukupnom poretku vodi južnoafrikanac Giniel de Villiers sa suvozačem Dirkom Von Zitzewitzom. Imaju 28 sekundi prednosti nad Nizozemcem Ten Brinkeom koji također vozi Toyotu. Vodeći iz prve etape Nasser Al-Attiyah iz Katara (Toyota) završio je kao 11. i kasni u ukupnom poreku za prvoplasiranim tri minute i 26 sekundi i sveukupno je osmi.

Šaškin i Bitterman jedva su se domogli cilja završivši kao 71., s tri sata i 13 minuta zaostatka za prvoplasiranim. I u sveukupnom su poretku 71. Garafulić je bio 18., a sveukupno je 17. Njegov zaostatak za prvoplasiranim iznosi točno 11 minuta. Kad je u pitanju hrvatska ekipa, nije nedostajalo ni fair playa: Francuze koji su ostali bez goriva šlepali su 20 kilometara, izjavio je na Facebooku Daniel Šaškin, a prenio Igor Stažić. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Baš kao skuter, samo bolji i na struju!
Porsche Istra
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Cafe bar Soggiorno