Početna
Utorak, 23.Travnja 2019 (16:57:27) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Viendel - Digitalni marketing
Max City - najveći shopping centar u Istri

NK Pazinka Pazin obilježava 70 godina postojanja

Sport, 06.12.2018. (10:45)

Sedamdeseta obljetnica Nogometnog kluba Pazinka održat će se u petak, 7. prosinca s početkom u 19 sati u Velikoj koncertnoj dvorani Spomen doma u Pazinu te koncertom u subotu, 8. prosinca 2018. godine na kojem će nastupiti Dražen Zečić & Banana bend, Replay Band te DJ Foka u Školsko-gradskoj sportskoj dvorani u Pazinu s početkom u 21 sat.

Bit će to prilika da se okupe svi navijači i simpatizeri kluba koji predstavlja najveći nogometni rasadnik u središnjoj Istri te okuplja brojne igrače iz cijele Istre. Nogometni klub Pazinka – Pazin klub je bogate tradicije započete još 1912. godine, a organizirano u sadašnjem formatu iza Drugog svjetskog rata. Zanimljivo je da je prošao kroz sve rangove natjecanja od Prve hrvatske nogometne lige naniže.

Pazinski nogometni fenomen koji se očituje u brojnim usponima i padovima kluba bit će evociran kroz retrospektivu igrača koji su nastupali za taj klub kroz osobne priče, kao i kroz navijački objektiv, toliko specifičan za ovaj klub u godini u kojoj navijačka skupina Plava Legija slavi 30. obljetnicu formiranja.

Uz glazbene goste s područja Pazina, predstavit će se aktualne kategorije igrača ispod 9 godina, ispod 11 godina, pionira, kadeta, juniora, seniora i veterana. Organizator poziva sve roditelje, djedove, bake, braću, sestre i druge da dođu na svečanost obilježavanja obljetnice kluba, nakon okje je predviđeno druženje uz malo hrane i pića, puno glazbe i zabave, a za djecu je pripremljen poseban program uz mađioničara.

Aktivnosti obilježavanja 70. obljetnice protegnut će se do kraja nogometne sezone 2018/2019. odnosno do lipnja 2019. godine kada se planira ugostiti nekog od aktualnih hrvatskih prvoligaša te brojnim drugim aktivnostima proslaviti ovaj vrijedan jubilej, kažu u pazinskom nogometnom klubu. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Autowill - Proljetne uštede na svim modelima
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Frigoservis Šime - klima uređaji
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...