Početna
Utorak, 23.Travnja 2019 (16:51:32) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Viendel - Digitalni marketing
Max City - najveći shopping centar u Istri

Donacije Plave Lagune za vrtić i školu

Poreština, 06.12.2018. (10:36)

Plava Laguna ove je godine u svoje donacijske programe uložila više od milijun kuna, od čega 600 tisuća za poboljšanje kvalitete života za najmlađe. Tako je predsjednik uprave Neven Staver u pratnji gradonačelnika Grada Poreča Lorisa Peršurića obišao OŠ Finida, za koju je Plava Laguna izdvojila 300 tisuća kuna. Tom donacijom Plava Laguna obilježila je 60 godina svog djelovanja, a sredstvima su opremljeni informatička učionica i kabineti nastavnika, uredi administracije, ugrađene pametne ploče za ostale učionice. Oprema je podijeljena između škola Finida i Poreč.

- Željeli smo osigurati suvremene načine učenja za porečke osnovnoškolce – kako bi od malih nogu stjecali vještine koje će im kasnije trebati u tržištu rada, poručuju iz Uprave Plave Lagune.

Staver i Peršurić obišli su i dječji vrtić Veli Maj koji nastaje prenamjenom iz osnovne škole, a za čije projektiranje je Plava Laguna izdvojila 300 tisuća kuna.

-Plava Laguna djeluje kao društveno odgovoran subjekt u zajednici koji želi doprinijeti kvaliteti života za sve građane u sredini u kojoj poslujemo. U svom društvenom djelovanju koncentrirani smo na najmlađe jer na njima svijet ostaje, a želimo da s njihovim razvojem i destinacije u kojima poslujemo idu naprijed, u svim kontekstima, poručuju iz Uprave Plave Lagune. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Pogrebne usluge Silentium
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Autowill - Proljetne uštede na svim modelima
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...