Početna
Utorak, 23.Travnja 2019 (16:58:18) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Viendel - Digitalni marketing
Max City - najveći shopping centar u Istri

Odbrojavanjem i paljenjem lampica danas se otvara Advent Poreč, najljepši advent u Istri

Iz Grada Poreča, 06.12.2018. (09:52)

Treće izdanje najljepšeg adventa u Istri otvara svoja vrata danas od 16.30 sati, dok će se zajedničkim odbrojavanjem u 17 sati upaliti tisuće lampica postavljenih na Trgu Matije Gupca u srcu starogradske jezgre. Program se nastavlja koncertom Baredinesaura i animacijom na ledu za najmlađe, a posebno će iznenađenje biti dolazak sv. Nikole, s kojim će se djeca moći fotografirati i prenijeti mu svoje blagdanske želje. Program otvorenja završava koncertom svima poznatog porečkog pjevača, Gordana Gregurovića Goga.

Advent Poreč ove godine donosi besplatno klizanje i najam opreme za sve tijekom cijelog trajanja adventa, bogato gastronomsku ponudu, više od trideset koncerata – Psihomodo pop, Elemental, Alen Vitasović i Šajeta, Gustafi, Bijelo dugme tribute band, Night Express, Pavel.. Tu su i dječje predstave, 1400 poklona za najmlađe Porečanke i Porečane, te čak četiri dočeka Nove godine, uz glavnu zvijezdu – Zdravka Čolića na Trgu slobode.

Novitet je prošireno izdanje živih jaslica – gostiju iz Sv. Lovreča, koje se od ove godine održavaju na Trgu Matije Gupca i Trgu Marafor, uz svetu obitelj, anđele, prikaz brojnih zanata i životinja.

Tradicionalno će se održati manifestacije Slatko jutro subotom, u suradnji s TUŠ Antnona Štifanića i Badnje jutro 24. prosinca uz besplatni bakalaj i vino za sve. Tradicionalno, Pučko otvoreno učilište ugostit će gospel koncert 19. prosinca, dok će se 30. prosinca na Trgu Matije Gupca održati lutrija Društva invalida Poreč. Po prvi put, ove godine u goste dolazi i Slatka Istra iz Vižinade, čiji će članovi svoju bogatu i kvalitetnu ponudu slastica ponuditi na Trgu Matije Gupca 22. prosinca. Istog će se dana, po prvi put, održati i Adventska utrka, za koju se prijave uskoro otvaraju, a bit će humanitarnog karaktera.

Program provjerite na http://www.adventporec.com ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporecMobilna verzija članka

Oglasi

Autowill - Proljetne uštede na svim modelima
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Pogrebne usluge Silentium
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6