Početna
Subota, 15.Prosinca 2018 (09:08:34) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Advent u Poreču 2018.
Novogodišnja lutrija Društva invalida Poreč

Svečano obilježeni 20. godišnjica Društva invalida poreč i Dan osoba s invaliditetom

Poreština, 04.12.2018. (10:29)

Članice i članovi Društva invalida Poreč jučer su svečano obilježili Međunarodni dan osoba s invaliditetom i 20. godišnjicu uspješnog djelovanja. Svečanosti u prostorima Centra za pružanje usluga u zajednici Zdravi grad Poreč uz članove prisustvovali u prostorima Centra za pružanje usluga u zajednici Zdravi grad Poreč i brojni gosti, a održana je i Skupština na kojoj su usvojeni plan i program rada za 2019. godinu.

Svečanosti se pridružio zamjenik gradonačelnika Elio Štifanić, koji je tom prigodom istaknuo da je Grad Poreč uvijek podržavao rad Društva te s velikom ponosom i pažnjom prati sva njihova postignuća. Podsjetio je da je Grad Društvu osim redovne financijske podrške osigurao i prigodno uređen i opremljen prostor za rad,te sufinancirao veći dio iznosa potrebnog za kupovinu prilagođenog kombi vozila. Naglasio je da će Grad i u buduće podržavati rad Društva te čestitao svima obljetnicu i Međunarodni dan osoba s invaliditetom.

Predsjednica Društva Tihana Mikulčić posebno je pozdravila bivše predsjednike Društva Natašu Basanić Čuš, Vittoria Malinaricha, Jerka Lovrića, Denisa Šerga, Ivanu Premuž i Slavka Pušića, koji su svojim radom i zalaganjem dali značajan doprinos tome da Društvo uspješno djeluje i danas i poklonila im prigodne plakete.

Suradnicima i sponzorima koji su dali podršku razvoju Društva u proteklom razdoblju uručeni su prigodni pokloni.

-Volonteri su snaga Društva, istaknula je predsjednica Društva. Bez njihovog entuzijazma, podrške, kreativnosti, bezbrojnih sati druženja i besplatnog rada ne bi bilo brojnih akcija ili aktivnosti Društva. Velikih i malih volontera svake je godine sve više, velika su podrška i „vjetar u leđa“. Tijekom 2018. godine čak 34 volontera podržavala su rad Društva. Ponosni su, kažu, što su ove godine za priznanje Grada koje će u srijedu biti dodijeljeno na Balu volontera mogli kandidirati čak 10 volontera koji će za svoje zalaganje dobiti priznanje.

O proteklih 20 godina, kako su rasli, što su sve postigli i što rade danas rekli su kroz kratki film koji su snimili o radu Društva, koji je mnogima prisutnima probudio brojne uspomene i izmamio pokoju suzu. (DIP/dp)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Mirtex International d.o.o.
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore