Početna
Utorak, 23.Travnja 2019 (16:53:47) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Viendel - Digitalni marketing
Max City - najveći shopping centar u Istri

Serđo Valić i Petar Banko snimili novu pjesmu „Bakalaj“

Zabava, 04.12.2018. (08:48)

Vesela pjesma „Bakalaj“ novi je uradak popularnog pjevača i radijskog voditelja Serđa Valića i najpoznatijeg istarskog proizvođača bakalaja Petra Banka iz Baderne, koji su ovih dana u studiju zajednički izmiksali ovaj zanimljiv duet u čast poznate blagdanske delicije.

Autor teksta pjesme je Josip Bilić Gašpar, glazbu je napravio Serđo Valić, aranžman Mauro Giorgi, a harmoniku je odsvirao Leonardo Rojnić, svjetski juniorski prvak u dijatonskoj harmonici.

-Pere Banko i ja se već dugo družimo i sviramo zajedno , a već neko vrijeme smo planirali snimiti jednu pjesmu zajedno. Odmah je odlučeno da tema pjesme bude bakalaj po čemu je Pere nadaleko poznat, a mislim da je i ovo predblagdansko vrijeme pravi trenutak za to. Željeli smo da pjesma ima živi, veseli ritam kakav inače najviše volimo svirati, ali i da svima koji je slušaju dođe gušt za jednu dobru porciju bakalaja, na koji god način napravljen, kaže Valić. Dodaje kako Banko jednako vješto tuče bakalaj i sviri lončasti bajs, a pa su pjesmu odmah uspješno snimili i u studiju i u videospotu.

Naime, odmah nakon snimanja pjesme u studiju, u veseloj atmosferi u agroturizmu Ograde u Katunu Lindarskom odrađeno je i snimanje pratećeg videospota čiji je autor također Mauro Giorgi.

Ovih dana kreće promocija pjesme i spota, a publika će ih imati prilike vidjeti na domaćim radio i TV postajama. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Cafe bar Soggiorno
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...