Početna
Nedjelja, 24.Ožujka 2019 (10:57:22) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju

Marino Poropat novi predsjednik ŽKK Istre

Sport, 08.11.2018. (09:15)
Marino Poropat, novi predsjednik ŽKK Istra iz Poreča
Marino Poropat, novi predsjednik ŽKK Istra iz Poreča

Na nedavno održanoj izvanrednoj izbornoj skupštini došlo je do smjene na čelu Ženskog kuglačkog kluba Istra iz Poreča: dosadašnjeg predsjednika kluba Matu Vasilja zamijenio je Marino Poropat, aktualni pročelnik Upravnog odbora za komunalni sustav Grada Poreča. Vasilj je ostavku podnio  nakon 18 godina aktivnosti u klubu, a kao razlog naveo je nemogućnost da je nastavi obnašati.

-Mato Vasilj je na čelo Kluba došao 2000. godine te je neumornim radom, odricanjem i angažmanom stvorio klub uspješan na domaćoj i međunarodnoj sceni, a svoje je kvalitete prenio i na igračice, kažu u klubu. Marino Poropat do sada je bio član Izvršnog odbora. „Vatreno krštenje” imao je u na EP u Sarajevu početkom listopada gdje se, kažu igračice, pokazao dobrim vođom.

Skupština je Tomislava Ljuštinu izabrala kao novog člana Izvršnog odbora, pa sad vodstvo kluba čine Marino Poropat kao predsjednik, Ružica Močibob (tajnica) te Marijana Liović, Vjera Mušković, Sergo Zorko, Silvano Ritossa i Tomislav Ljuština kao članovi IO. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Frigoservis Šime - klima uređaji
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Potpuno nova obitelj hibrida Toyota Corolla
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda