Početna
Petak, 18.Siječnja 2019 (05:28:22) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Iskoristi priliku za dobar posao u Valamaru
Susret generacija 2019 - Disco Bar Kukuriku

Sponzorirani članak

Max City svoja otvara vrata 8. studenog

Istra, 07.11.2018. (05:54)

U četvrtak, 8. studenog 2018. godine u Puli će svoja vrata svečano otvoriti najveći trgovački centar u Istri - Max City. Ima natkriveni parking na dvije etaže s više od 800 parkirnih mjesta, a dostupan je i besplatni pristup internetu. Tu su i ugostiteljski objekti, CineStar kino s tri dvorane i Twister Fun Park za najmlađe.

Posjetitelji Max Cityja moži će kupovati u trgovinama H&M, CCC, Pull&Bear, Reserved, Sport Vision, Mango, Elipso, Bershka, Stradivarius, Mojito, Sinsay, ukupno stotinjak brendova.

Program otvorenja počinje u četvrtak, 8. studenog u 10.30 sati, pred glavnim ulazom iz smjera Valkana. U 19 sati Max City će svojim kupcima za otvorenje pokloniti koncert grupe Vatra, dok će Cinestar uz jednu kupljenju kartu nuditi i jednu besplatnu.

Radno vrijeme centra u zimskom razdoblju bit će za većinu trgovina od 9 do 21 sat, s iznimkom Plodina koje će raditi od 7 do 22 sata te ugostiteljskih objekata koji će imati prilagođeno radno vrijeme. Ljeti će radno vrijeme svih trgovina biti i duže. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Pogrebne usluge Silentium
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Porsche Istra