Početna
Nedjelja, 24.Ožujka 2019 (10:59:44) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju

Sponzorirani članak

Max City svoja otvara vrata 8. studenog

Istra, 07.11.2018. (05:54)

U četvrtak, 8. studenog 2018. godine u Puli će svoja vrata svečano otvoriti najveći trgovački centar u Istri - Max City. Ima natkriveni parking na dvije etaže s više od 800 parkirnih mjesta, a dostupan je i besplatni pristup internetu. Tu su i ugostiteljski objekti, CineStar kino s tri dvorane i Twister Fun Park za najmlađe.

Posjetitelji Max Cityja moži će kupovati u trgovinama H&M, CCC, Pull&Bear, Reserved, Sport Vision, Mango, Elipso, Bershka, Stradivarius, Mojito, Sinsay, ukupno stotinjak brendova.

Program otvorenja počinje u četvrtak, 8. studenog u 10.30 sati, pred glavnim ulazom iz smjera Valkana. U 19 sati Max City će svojim kupcima za otvorenje pokloniti koncert grupe Vatra, dok će Cinestar uz jednu kupljenju kartu nuditi i jednu besplatnu.

Radno vrijeme centra u zimskom razdoblju bit će za većinu trgovina od 9 do 21 sat, s iznimkom Plodina koje će raditi od 7 do 22 sata te ugostiteljskih objekata koji će imati prilagođeno radno vrijeme. Ljeti će radno vrijeme svih trgovina biti i duže. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Cafe bar Soggiorno
Porsche Istra
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Potpuno nova obitelj hibrida Toyota Corolla
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore