Početna
Ponedjeljak, 25.Svibnja 2020 (04:28:24) - Godina:18

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Mobilna pleksiglas pregrada, samostojeća barijera od pleksiglasa, Poreč
NLP dijagnostika - biorezonantna terapija, nelinearna analiza

Hrvatska u Quebecu proglašena turističkom destinacijom 2018. godine

Svijet, 22.10.2018. (07:45)
Gala u Montrealu
Gala u Montrealu

Hrvatska je ovih dana proglašena destinacijom godine u izboru Udruženja putničkih agenata Quebeca (L'Association des Agents deVoyages du Québec - AAVQ). Svečana, šesta po redu dodjela nagrada „Uni-Vers“ održana je u Théâtre Rialto u Montréalu, a Hrvatska je proglašena najboljom destinacijom u jakoj konkurenciji koju su činili Portugal, Meksiko, Kuba i Dominikanska Republika. Nagradu je preuzela Ina Rodin, direktorica Predstavništva HTZ-a u New Yorku koje pokriva i tržište Kanade.

„Osvojena nagrada za destinaciju godine potvrda je odlične pozicije naše zemlje na tržištu Kanade, s kojeg smo u dosadašnjem dijelu godine ostvarili više od 170 tisuća dolazaka i 470 tisuća noćenja, što u odnosu na isto razdoblje lani predstavlja rast od 24 posto u dolascima i 18 posto u noćenjima. Dodatni značaj ove nagrade je u činjenici što se ista dodjeljuje po izboru profesionalaca iz turističke industrije, odnosno predstavnika putničkih agencija i turoperatora, ali i na temelju glasova opće publike i ljubitelja putovanja“, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, dodavši kako će još snažnije pozicioniranje Hrvatske na dalekim tržištima biti jedan od ključnih strateških ciljeva u idućoj godini. 

Udruženje putničkih agenata Quebeca (AAVQ) utemeljeno je u lipnju 2011. godine kao neprofitna udruga s besplatnim članstvom za sve predstavnike i subjekte koji djeluju u putničkoj industriji. Cilj udruženja je zaštita i unaprjeđenje zakonskih prava članova, kao i poticanje kvalitete rada među članovima kako bi se zadovoljila sva očekivanja klijenata, kažu u HTZ-u. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
HAK Auto-klub Poreč
Cafe bar Soggiorno