Početna
Utorak, 18.Lipnja 2019 (12:06:59) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Gioistra - povijesni festival - Poreč 2019.
Besplatne MTB ture

Besplatno predavanje Davora Bilmana „Kako uspjeti sa svojom osobnošću” u subotu u Maloj sali POUP-a

Gospodarstvo, 11.10.2018. (11:47)
Davor Bilman
Davor Bilman

U subotu, 13. listopada 2018. s početkom u 17,00 sati, u Maloj sali Pučkog otvorenog učilišta Poreč bit će održano predavanje Davora Bilmana „Kako uspjeti sa svojom osobnošću“. Predavač će prisutnima predstaviti metodu “Skener osobnosti by Davor Bilman”, brzu i jednostavnu vještinu prepoznavanja nečije osobnosti na osnovi načina na koji se odijeva, izgleda i govori.

Predavanje je besplatno, a broj mjesta ograničen, pa se potrebno prijaviti na e-mail adresu: petra.malekovic-susnjic@porec.hr najkasnije do petka, 12. listopada u 10 sati.

Teme predavanja bit će Što je potrebno za uspjeh, Tipovi osobnosti, Osnovne karakteristike pojedinog tipa osobnosti te U čemu je pojedina osobnost uspješna (što bismo trebali raditi u životu).

Davor Bilman svestrani je ekonomist i učitelj plesa. Široj javnosti je poznatiji po svojoj strogoći kao člana žirija u popularnoj zabavnoj emisiji HRT-a “Ples sa zvijezdama”, petoj sezoni show-a “Super talent” koji se prikazuje na Novoj TV i kao pobjednik u prvoj sezoni HRT-a show-a “Ja to mogu”. Član je Međunarodne udruge plesnih učitelja, Hrvatske udruge plesnih trenera i sudaca, Zbora sudaca, te nositelj Međunarodne sudačke licence.

Predavanje je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2018., koju Grad Poreč ove godine po prvi puta organizira. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima sudjeluju i gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova. Program Mjeseca poduzetništva u Poreču dostupan je u prilogu.

Preuzimanje: Program (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Frigoservis Šime - klima uređaji
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6