Početna
Subota, 20.Listopada 2018 (07:25:00) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Ayurveda Poreč - Vaidya dr. Adwait Tripathi 12--17.11.2018.
Poreč DOX 8 - 22. - 27.10.2018

Simon Sluga pozvan u reprezentaciju

Sport, 11.10.2018. (10:15)
Simon Sluga (Foto: NK Rijeka)
Simon Sluga (Foto: NK Rijeka)

Vratar Rijeke Simon Sluga pozvan je u reprezentaciju Hrvatske za nadolazeće oglede protiv Engleske 12. listopada 20.45 sati u Ligi nacija i prijateljskog ogleda protiv Jordana 15. listopada (20.45 sati). Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u ponedjeljak je pozvao Karla Bartoleca, dok je u utorak u reprezentaciju priključio i vratara Rijeke.

Simon Sluga daroviti je vratar ponikao u Jadranu iz Poreča koji je Rijeci pristupio kao izlazni kadet. Nakon zapaženih nastupa u juniorskoj konkurenciji i mlađim selekcijama reprezentacije Hrvatske dobio je poziv iz Juventusa gdje je godinu dana boravio kao posuđeni igrač. Iako se intenzivno spominjala mogućnost da Juventus otkupi njegov ugovor uslijedila je nova posudba, ovoga puta u Hellas Veronu gdje je nastupao za "primaveru".

Zahvaljujući dobrim nastupima za mladu momčad talijanskog prvoligaša uslijedio je povratak na Kantridu ali i novi odlazak na kaljenje, ovoga puta u Pomorac gdje je u Drugoj HNL dobio kontinuitet nastupa u seniorskom nogometu i potvrdio svoj veliki vratarski potencijal.

Iskustvo u Prvoj HNL gdje je nastupao za Lokomotivu i iskazao se odličnim nastupima, donijelo mu je povratak na Kantridu gdje se u konkurenciji iskusnijih Vargića i Prskala pokušava izboriti za mjesto među vratnicama, stoji u Simonovoj biografiji na web stranici matičnog kluba. (dp)Mobilna verzija članka

(2285)

Oglasi

Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi
Mirtex International d.o.o.
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Pogrebne usluge Silentium