Početna
Četvrtak, 27.Lipnja 2019 (15:21:28) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Mueller - posjetite nas u Galeriji Poreč
Max City Pula

Dvanaesti Kongres hrvatskog kampinga od 12. do 14. studenog

Gospodarstvo, 11.10.2018. (09:58)
Solaris kamp
Solaris kamp

Kongres hrvatskog kampinga koji se od 12. do 14. studenoga održava u Tuheljskim Toplicama (Terme Tuhelj), okupit će više od 300 predstavnika hrvatskog kampinga, povezanih institucija i djelatnosti te prateće industrije. Najveći godišnji skup hrvatskog kampinga bit će prilike za podvlačenje crte pod ovogodišnje rezultate, ali i razgovore o novim trendovima i proizvodima kojima se unapređuje usluga u kampovima, kažu nam u Kamping udruženju Hrvatske, organizatoru događaja.

Među mnogobrojnim izlaganjima u KUH-u izdvajaju ona o direktnoj prodaji u kampingu, inovativnom marketingu te posebnostima rada kampova uz nacionalne parkove i parkove prirode. Sudionici će kroz predavanja i radionice imati prilike upoznati potrebe i navike gostiju iz pojedinih emitivnih zemalja, saznati sve o upravljanju i maksimiziranju prihoda u kampovima, budućnosti online distribucije u kampingu, i ostalo.

Uz stručni program, 12. Kongres hrvatskog kampinga ima i izložbeno-sajamski dio na kojem će biti predstavljeno više od 25 modela mobilnih kućica i glamping šatora najjačih europskih i hrvatskih proizvođača, te raznovrsnu opremu i usluge u kampingu.

Najboljim kampovima bit će u okviru kongresa dodijeljena posebna slovenska priznanja za kvalitetu kampova Naj Kamp Adria 2018, Croatia's Best Campsites, OK mini camps i druga. (KUH/dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Baš kao skuter, samo bolji i na struju!
Frigoservis Šime - klima uređaji
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Porsche Istra