Početna
Četvrtak, 27.Lipnja 2019 (15:18:47) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Mueller - posjetite nas u Galeriji Poreč
Max City Pula

Sigurno u školu s HAK-om 2018

Istra, 14.09.2018. (09:38)

U srijedu 12. rujna na Trgu Portarata u Puli auto klub „Pula-Rovinj“ povodom početka nove školske godine organizirao je prometno preventivnu akciju „Sigurno u školu s HAK-om 2018“ kojoj su se pridružili i policijski službenici Postaje prometne policije Pula te policijski službenici Odjela prevencije PU istarske u sklopu akcije „Poštujte naše znakove“.

Cilj akcije je podizanje svijesti o važnosti poštivanja prometnih propisa i osvještavanja najmlađih sudionika u prometu o potencijalnim opasnostima. Akciji su se priključili i motociklisti MC Moto pratnja Pula, koji su zainteresirane savjetovali o pozitivnom ponašanju u prometu.

U sklopu navedene akcije pulski osnovnoškolci i djeca iz vrtića sa područja grada Pule, imali su priliku naučiti kako se pravilno ponašati u prometu. Uz pomoć policijskih službenika mogli su sigurno prelaziti preko pješačkog prijelaza, dobiti značenje pojedinih svjetala na dječjem semaforu postavljenom na poligonu, čuti policijsku sirenu na službenom vozilu te koje najčešće pogreške treba izbjegavati u prometu. Na kraju su djeci podijeljeni prigodni pokloni.

Ovom se akcijom željelo senzibilizirati i upozoriti javnost te osobito vozače na oprez u prometu u prvim danima nove školske godine. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Frigoservis Šime - klima uređaji
Porsche Istra
Baš kao skuter, samo bolji i na struju!