Početna
Nedjelja, 21.Listopada 2018 (15:37:51) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Ayurveda Poreč - Vaidya dr. Adwait Tripathi 12--17.11.2018.
Poreč DOX 8 - 22. - 27.10.2018

Filmske noći na otvorenom i hitovi kraljice Beyonce ovog tjedna na Poreč Open Airu

Poreština, 09.08.2018. (07:18)

Poreč Open Air festival nastavlja sa zanimljivim programom. Danas će u sklopu Open Air Cinema programa uživati svi ljubitelji vrhunskih akcijskih filmova jer im je zabava zagarantirana uz 'The Accountant' koji donosi interesantnu priču o prilično nekonvencionalnom računovođi. Open Air Cinema u petak će opet biti rezerviran za najmlađe jer je na rasporedu 'Wreck-It Ralph', animirani film koji će zainteresirati, ali i nasmijati sve prisutne.

Večeras će od 20 sati na Otoku Sveti Nikola posebno uživati najmlađi jer ih očekuje Bal princeza koji donosi pregršt zanimljivog sadržaja. Mališani će moći upoznati princa i princezu, fotografirati se s omiljenim likovima iz crtanih filmova te uživati u raznim zonama kao što su dress up (facepainting, tattoo, frizura i manikura), Friendly Giant, foto i slatki kutak te ostalom zabavnom programu.

U petak će posjetitelje na ljetnoj pozornici na Rivi zabavljati Single Ladies - Beyonce Real Tribute Band. Hitovi poput 'Single Ladies', 'Halo', 'Partition' ili 'If I Were a Boy' garancija su dobre zabave za sve generacije. Queen B, kako je često zovu njeni fanovi, oduševljava publiku širom svijeta od svoje sedme godine, a danas je jedna je od najbolje plaćenih glazbenica. Single Ladies je pak prvi i jedini svjetski Beyonce tribute bend u kojem sviraju i pjevaju samo žene. Atraktivne i iznimno talentirane glazbenice nastupale su po svim većim regionalnim festivalima, a u petak navečer će u Poreču izvesti neke od najvećih RNB hitova današnjice.

Poseban ambijent večeri dat će osvijetljene porečke zidine, a raspored i dodatne informacije o svim događanjima u okviru Poreč Open Air festivala mogu se saznati na http://www.porecopenair.com te na službenim stranicama festivala na društvenim mrežama. (dp)Mobilna verzija članka

(597)

Oglasi

Mirtex International d.o.o.
Fast Food City - Poreč, dostava 095 611 1234
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore