Početna
Petak, 18.Siječnja 2019 (05:31:57) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Iskoristi priliku za dobar posao u Valamaru
Susret generacija 2019 - Disco Bar Kukuriku

Audi potiho najavljuje električni superautomobil PB18 e-Tron

Tehnologija/znanost, 07.08.2018. (11:50)
(Izvor:Bug Online)Link

Na ovogodišnjem eventu Pebble Beach Car Week u kalifornijskom Montereyu Audi planira predstaviti svoj novi koncept električnog superautomobila. Po Pebble Beachu i godini nazvan PB18 e-Tron otkriven je u tek jednoj zatamnjenoj fotografiji koju je Audi ovoga tjedna postavio na svoje internetske stranice.

Prema dostupnim informacijama radi se o konceptu potpuno električnog dvosjeda dizajniranom u novom Audijevom studiju u Malibuu, također u Kaliforniji. Nagađa se da bi neka tehnološka rješenja ovaj superautomobil mogao posuditi od Audijevog bolida za 24 sata Le Mansa, modela R18 e-Tron. Sa slike su vidljivi tek sportska linija vozila, prednja prepoznatljiva LED svjetla, kao i "krilca" na krovu gdje su smještene kamere koje preuzimaju ulogu retrovizora.

2018 Pebble Beach Car Week počinje za nešto više od dva tjedna, pa je vjerojatno da ćemo tada znati više detalja o tehničkim i voznim karakteristikama ovog Audijevog električnog bolida. Kako bilo, Audi i dalje tvrdi da je tek riječ o konceptu koji pokazuje kako bi trebali izgledati sportski automobili budućnosti.Mobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Mirtex International d.o.o.
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...