Početna
Četvrtak, 17.Siječnja 2019 (23:22:03) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Iskoristi priliku za dobar posao u Valamaru
Veliko zimsko sniženje - Max City Pula

Skype Classic ipak ostaje na životu nešto duže

Tehnologija/znanost, 07.08.2018. (07:19)
(Izvor:Bug Online)Link

Prije nekoliko smo tjedana objavili tada svježu vijest o gašenju svih starijih verzija Skypea za desktop osim najnovije, verzije 8. Prema informacijama koje je Microsoft tada plasirao od 1. rujna trebale su prestati s radom sve ranije verzije, a korisnici koji bi htjeli i dalje koristiti Skype morali bi prijeći na najnoviju verziju 8. Međutim, Microsoft je od tada očito primio pregršt negativnih reakcija na ovu najavu, pogotovo stoga što Skype 8 nikako nije omiljen među korisnicima, pa su odlučili produžiti život starijim verzijama.

Na službenom su forumu koji se bavi Skypeom objavili da će na temelju povratnih informacija produžiti podršku za Skype 7 još neko vrijeme, pa će korisnici Classic verzije istu moći nastaviti rabiti i nakon 1. rujna. Do kada – na to pitanje nisu dali odgovor, nego su samo uputili sve zainteresirane da prate sljedeće objave na istom mjestu.

Dok se ne sazna finalna sudbina Skypea 7, Microsoftova će ekipa raditi na tome da u verziju 8 uključi sve mogućnosti koje korisnici od njih traže, kako bi smanjili nezadovoljstvo ovom nadogradnjom.Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Frigoservis Šime - klima uređaji
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Pogrebne usluge Silentium
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...