Početna
Petak, 17.Kolovoza 2018 (03:20:04) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Lanterna Summer Nights

Skype Classic ipak ostaje na životu nešto duže

Tehnologija/znanost, 07.08.2018. (07:19)
(Izvor:Bug Online)Link

Prije nekoliko smo tjedana objavili tada svježu vijest o gašenju svih starijih verzija Skypea za desktop osim najnovije, verzije 8. Prema informacijama koje je Microsoft tada plasirao od 1. rujna trebale su prestati s radom sve ranije verzije, a korisnici koji bi htjeli i dalje koristiti Skype morali bi prijeći na najnoviju verziju 8. Međutim, Microsoft je od tada očito primio pregršt negativnih reakcija na ovu najavu, pogotovo stoga što Skype 8 nikako nije omiljen među korisnicima, pa su odlučili produžiti život starijim verzijama.

Na službenom su forumu koji se bavi Skypeom objavili da će na temelju povratnih informacija produžiti podršku za Skype 7 još neko vrijeme, pa će korisnici Classic verzije istu moći nastaviti rabiti i nakon 1. rujna. Do kada – na to pitanje nisu dali odgovor, nego su samo uputili sve zainteresirane da prate sljedeće objave na istom mjestu.

Dok se ne sazna finalna sudbina Skypea 7, Microsoftova će ekipa raditi na tome da u verziju 8 uključi sve mogućnosti koje korisnici od njih traže, kako bi smanjili nezadovoljstvo ovom nadogradnjom.Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Pogrebne usluge Silentium
Fast Food City - Poreč, dostava 095 611 1234
HAK Auto-klub Poreč
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore