Početna
Četvrtak, 21.Ožujka 2019 (03:21:46) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju
Di Si Generacijo

Uskoro dovršetak rekonstrukcije info-punkta, blagajne i javnog WC-a porečke Usluge

Poreština, 11.07.2018. (18:51)

Kako je završetak radova na rekonstrukciji info-punkta, blagajne i javnog WC-a porečke Usluge kod gradske tržnice bio najavljen za kraj prošlog mjeseca, a radovi još uvijek traju, u upravi te gradske tvrtke raspitali smo se kad će oni biti gotovi. No, precizniji odgovor nismo uspjeli dobiti, već neslužbeno doznajemo da sve ovisi o izvođaču, ali će uskoro posao biti dovršen.

Radovi su počeli 12. ožujka ove godine. Izvodi ih zajednica ponuditelja koju čine tvrtke Bedrina projekt d.o.o. Poreč, Instal d.o.o. Poreč i Astoria d.o.o. Poreč, dok je za obavljanje stručnog nadzora odabrana tvrtka VTM d.o.o., također iz Poreča.

Vrijednost ugovorenih radova iznosi 1,475 milijuna kuna, a vlastitim ih je sredstvima financirala Usluga Poreč.

Podsjetimo, ciljevi zahvata bili su rekonstrukcija zgrade, funkcionalna reorganizacija prostora i njegovo prilagođavanje novim tehničkim uvjetima i standardima. Zahvat bi trebao povećati toplinsku učinkovitost i postići bolju iskoristivost prostora. Najveći dio intervencije odnosi se na zatvaranje prolaza kroz zgradu i pomicanje ulaza u javne sanitarije sa strane parka (zapadne strane). (dp)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Pogrebne usluge Silentium
HAK Auto-klub Poreč
Frigoservis Šime - klima uređaji
Cafe bar Soggiorno