Početna
Četvrtak, 21.Ožujka 2019 (03:28:46) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju
Di Si Generacijo

Plivačice i plivači KDPSR Poreč nastupili na dva plivačka maratona

Sport, 11.07.2018. (10:46)
Zadar
Zadar

Plivači i plivačice KDPSR Poreč proteklog su vikenda nasutpili na dva plivačka maratona.

U zadru su 7. srpnja održan PH i CRO Cup 5000m. Prvakinja Hrvatske je ispred klupskih kolegica Antonije Buličić i Doris Beroš postala Petra Mijić iz KDP SPLIT, dok je prvak Hrvatske postao Grgo Mujan iz KDP SPLIT. Drugi je bio njegov klupski kolega Dino Špadina, a plivač Filip Husnjak iz porečkog kluba zauzeo je 3. mjesto. Iza njega poredali su se Leon Martinjaš, Karlo Iljaš i Jakov Igrec. Ukupno je u Zadru nastupilo 10 plivača i jedna plivačica iz porečkog kluba.

Zadar
Silba

Dan kasnije na Silbi je održano veteransko PH i CRO Cup 3000m. KDPSR Poreč nastupio je s 10 plivača i 2 plivačice i prvi put u povijesti kluba na jednoj utrci CRO CUP-a imali su četiri prvoplasirana. Prvo mjesto zauzeo je Leon Martinjaš, a iza njega su se plasirali Filip Husnjak, Karlo Iljaš i Jakov Igrec, ostavivši iza sebe dvojac iz KDP SPLIT Grgu Mujana i Dina Špadinu.

Veteranke i veterani su otplivali odlično i medalje su u svojim veteranskim kategorijama osvajali Blanka Kvaranta, Vesna Zečević Bratulić, Daniel Popović, Marijan Matuzović i Željko Sušek. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Pogrebne usluge Silentium
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Cafe bar Soggiorno
Potpuno nova obitelj hibrida Toyota Corolla