Početna
Subota, 15.Prosinca 2018 (09:05:31) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Advent u Poreču 2018.
Max City Advent

Twitter u dva mjeseca uklonio 70 milijuna lažnih profila

Zanimljivosti, 10.07.2018. (11:34)
(Izvor:Bug Online)Link

Prema pisanju Washington Posta, microblogging platforma Twitter dosegla je dosad neviđenu preciznost što se tiče identifikacije lažnih korisničkih računa. Tako je samo u protekla dva mjeseca (svibanj i lipanj) identificirano više od 70 milijuna lažnih korisničkih računa koji su odmah suspendirani. Taj broj predstavlja udvostručenje broja suspendiranih korisničkih računa od listopada prošle godine, a trend rasta trebao bi se nastaviti i tijekom srpnja.

Prije nekoliko mjeseci Twitter je odlučio intenzivirati svoju kampanju koja uključuje borbu protiv lažnih korisničkih računa čija je isključiva namjera širenje lažnih vijesti. Ipak, ova agresivna politika uklanjanja korisničkih računa mogla bi utjecati na pad broja mjesečno aktivnih korisnika u drugom kvartalu ove godine (krajem prošle godine Twitter je imao 330 milijuna mjesečno aktivnih korisnika).

Jedna od mjera koje je platforma uvela za borbu protiv lažnih računa je i potvrda adrese elektroničke pošte i telefonskog broja. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Porsche Istra
Mirtex International d.o.o.
Fast Food City - Poreč, dostava 095 611 1234
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6