Početna
Srijeda, 20.Ožujka 2019 (01:07:02) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju
Di Si Generacijo

Matija Debeljuh - Studija za gubilište

Kultura, 10.07.2018. (09:36)

Studija za Gubilište nova je izložba Matije Debeljuha, koja nastaje kao vizualna bilješka za Gubilište - film u nastajanju. Trenutno u procesu realizacije kratki eksperimentalno-igrani film Matije Debeljuha Gubilište temelji se na istoimenom romanu Mirka Kovača, čiji su motivi umjetniku služili kao literarni predložak.

Otvorenje izložbe je u četvrtak, 12. srpnja 2018. u 21 sat u Maloj galeriji na Narodnom trgu u Poreču. Moći ćete je pogledati do 28. srpnja svakim danom osim nedjeljom i praznikom od 10 do 12 i od 19 do 22 sati. (dp)

Matija Debeljuh rođen je 14. 04. 1980. u Puli. Diplomirao je na Umjetničkoj Akademiji Dizajn Vizualnih Komunikacija - Video Oblikovanje u klasi prof. Vlade Zrnića, u Splitu. 2003.g. predstavljao je Hrvatsku na Bijenalu mladih umjetnika Europe i Mediterana. Do sada je izlagao na brojnim skupnim i samostalnim izložbama u Puli, Rovinju, Rijeci, Zagrebu, Sarajevu, Torinu, Trstu, Ateni, Vilniusu, New Yorku, Brusselsu… Sudjelovao je na brojnim radionicama u Hrvatskoj i inozemstvu, između kojih se ističu Sarajevo Talent Campus, projekt Sarajevo Grad Filma i Berlinale Talent Campus. Eksperimentalni filmovi i video radovi Matije Debeljuha prikazivani su na međunarodnim festivalima gdje su osvojili i značajne nagrade. Filmografija/videografija: K51, La cantina di ferro, Opsesija, Contrada,

Grad od Čelika, Gubilište (u postprodukciji).Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Frigoservis Šime - klima uređaji
HAK Auto-klub Poreč
Pogrebne usluge Silentium