Početna
Srijeda, 20.Ožujka 2019 (01:10:06) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju
Di Si Generacijo

Podignuta ljestvica u turističkoj ponudi Istre

Istra, 09.07.2018. (11:35)
(Izvor:TV Istra)Link

U Vabrigi je ovih dana svečano otvoren prvi istarski autokamp koji nosi oznaku kvalitete 5 zvjezdica. Radi se o privatnom projektu obiteljske tvtke Đusto, koja je u realizaciju uložila više od 46 milijuna kuna. Smješten u idiličnom prirodnom ambijentu, boutique kamp Santa Marina može primiti 500-tinjak gostiju. Na 4,5 hektara čistog luksuza, goste ovdje očekuje pravi obiteljski odmor iz snova, javlja TV Istra.

Tu je još i posebno luksuzno uređen sanitarni čvor koji pruža mogućnost lagodnog uživanja u ljetnom odmoru. U sklopu kampa nalazi se i restoran čija je ponuda bazirana na autohonim istarskim delicijama, a posebno se ističe personalizirani pristup svakom gostu.

Kvalitetu su već prepoznali i gosti, od kojih su neki već stigli u nedjelju. Booking je, ističe direktorica kampa, odličan, stoga se dobra posjećenost očekuje i nakon špice turističke sezone. Trenutno broje 25 zaposlenika. Desetogodišnji san braće Đusti konačno je ostvaren, a Istra je tako dobila sadržaj koji će u svakom slučaju označiti iskorak u turističkoj ponudi što se u narednom periodu i očekuje, obzirom na broj kamping turista koji dolaze na područje Istre.

Potpore ovakvim projektima obećane su i od strane Ministarstva turizma. Novi bi Zakon o turističkim zemljištima trebao ubrzati proceduru oko realizacije sličnih projekta koji su na čekanju. Iako su tek otvorili svoja vrata, u Santa Marini planiraju nova ulaganja, i to ona u kapacitete i atraktivne sadržaje. Želja je da kamp bude otvoren tijekom cijele godine, zbog čega mobilne kućice imaju i grijanje.Mobilna verzija članka

Oglasi

Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Potpuno nova obitelj hibrida Toyota Corolla
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Pogrebne usluge Silentium
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore