Početna
Nedjelja, 21.Listopada 2018 (15:40:19) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Ayurveda Poreč - Vaidya dr. Adwait Tripathi 12--17.11.2018.
Poreč DOX 8 - 22. - 27.10.2018

Počinje peto izdanje regate SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna

Sport, 13.06.2018. (15:46)

Ovoga će vikenda, 16. i 17. lipnja, Poreč biti domaćin petog izdanja najprestižnije hrvatske SUP utrke SUPer Surfers Challenge Poreč – Lanterna koja okuplja najbolje svjetske stand up paddle surfere, ali i iskusne amatere i znatiželjne početnike.

Dvodnevni događaj obilježit će natjecanja za sve razine surfera i bogat zabavni program. Naime, svjetski surferski profesionalci borit će se za nagradni fond od 5.000 eura, a rekreativci i amateri za sponzorske nagrade. Osim toga, iskusni surferi iz Surfmania Teama održat će besplatnu školu SUP-a za početnike, ali i tečaj za napredne surfere SUP like a Pro, te svim polaznicima osigurati potrebnu opremu.

Glavni događaj vikenda je 14 kilometara duga utrka koju će voziti profesionalci od otoka Sveti Nikola do Valamar Tamaris Resorta u Lanterni, dok će ostali posjetitelji željni rekreacije moći uživati u Fun Sup regati, brzinskom veslanju na SUP osmercima, zabavnom turniru SUP Pola, amaterskoj utrci na četiri kilometra i SUP yogi.

Na sad već dobro poznatoj profesionalnoj trasi ponovno se očekuju zvijezde SUP-a te ambiciozni izazivači iz cijele Europe, a možda i šire. No, osim zvijezda SUP-a među kojima su i naši najjači paddleri Željko Srdoč i Nikica Ljubek, uvijek jaki Talijani i Slovenci, u Poreč stižu i poznati Hrvati među kojima i glumac Slavko Sobin.

Porečka hotelijerska tvrtka Valamar Riviera glavni je partner događaja, uz podršku turističkih zajednica Tar–Vabriga i Poreč. Informacije o programuna www.surfmania.net ili na Facebook stranici. (dp)Mobilna verzija članka

(700)

Oglasi

Mirtex International d.o.o.
Pogrebne usluge Silentium
Fast Food City - Poreč, dostava 095 611 1234
Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore