Početna
Četvrtak, 23.Svibnja 2019 (20:00:41) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju
Max City - Max Gaming Day

Akcija Rojc u subotu, 16. lipnja

Kultura, 13.06.2018. (15:40)

U subotu, 16. lipnja, dogodit će se tradicionalna Akcija Rojc, zajednička manifestacija svih udruga iz pulskog Rojca koja zbližava zajednicu, a uz raznovrstan i zabavan program obraća pozornost i na teme koje nas se kolektivno tiču.

Želja je organizatora na zanimljiv i kreativan način uključiti javnost u programe i aktivnosti udruga i umjetnika iz Rojca. Vizija Akcije Rojc je da kroz jedan dan proveden u Rojcu posjetitelji otiđu obogaćeni znanjem, iskustvom i razumijevanjem za važnost Rojca, kao jedinstvenog prostora dijeljenja, kreativnosti i imaginacije.

Tijekom Akcije Rojc, unutarnje dvorište transformira se u šaroliki trg kreativnosti u kojem će, uz popratni glazbeno-scenski program, udruge naizmjenično predstavljati svoje aktivnosti i programe. Uz to, udruge će raznim aktivnostima oživjeti hodnike Rojca i otvoriti svoja vrata. Tijekom trajanja akcije, bit će otvoren Karlo Bar - community caffe. Medijsku pratnju događaja pokriva Radio Rojc s cjelodnevnim programom, dok je za popratni glazbeni dio i ozvučenje zaslužan Munchies Sound System. Akcija Rojc dio je aktivnosti Otvorene platforme Rojc financirane sredstvima Zaklade Kultura nova.

Program i satnicu Akcije Rojc pogledajte ovdje. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Frigoservis Šime - klima uređaji
Porsche Istra
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Pogrebne usluge Silentium