Početna
Utorak, 14.Kolovoza 2018 (12:54:59) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Ljetno kino u Kašteliru - Ubojstvo u Orien Expressu

Akcija Rojc u subotu, 16. lipnja

Kultura, 13.06.2018. (15:40)

U subotu, 16. lipnja, dogodit će se tradicionalna Akcija Rojc, zajednička manifestacija svih udruga iz pulskog Rojca koja zbližava zajednicu, a uz raznovrstan i zabavan program obraća pozornost i na teme koje nas se kolektivno tiču.

Želja je organizatora na zanimljiv i kreativan način uključiti javnost u programe i aktivnosti udruga i umjetnika iz Rojca. Vizija Akcije Rojc je da kroz jedan dan proveden u Rojcu posjetitelji otiđu obogaćeni znanjem, iskustvom i razumijevanjem za važnost Rojca, kao jedinstvenog prostora dijeljenja, kreativnosti i imaginacije.

Tijekom Akcije Rojc, unutarnje dvorište transformira se u šaroliki trg kreativnosti u kojem će, uz popratni glazbeno-scenski program, udruge naizmjenično predstavljati svoje aktivnosti i programe. Uz to, udruge će raznim aktivnostima oživjeti hodnike Rojca i otvoriti svoja vrata. Tijekom trajanja akcije, bit će otvoren Karlo Bar - community caffe. Medijsku pratnju događaja pokriva Radio Rojc s cjelodnevnim programom, dok je za popratni glazbeni dio i ozvučenje zaslužan Munchies Sound System. Akcija Rojc dio je aktivnosti Otvorene platforme Rojc financirane sredstvima Zaklade Kultura nova.

Program i satnicu Akcije Rojc pogledajte ovdje. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Mirtex International d.o.o.
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi