Početna
Četvrtak, 23.Svibnja 2019 (20:03:58) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju
Viendel - Digitalni marketing

Solidarna ekološka tržnica u srijedu u Rovinju

Istra, 12.06.2018. (21:11)

U srijedu od 17 do 19 sati u dvorištu Osnovne škole Jurja Dobrile u Rovinju će se održati stota po redu Eko tržnica. Bit će moguće kupiti sir, jogurt i skutu iz Savičente, eko povrće, proizvode od konoplje i smokve, eko med iz Buzeta, potom brašno, tjesteninu, žitarice i palentu te trešnje i kruške.

Ekološka proizvodnja je proizvodnja bez kemije, bez herbicida, pesticida i korištenja mineralnih gnojiva. Prirodno, domaće, lokalno, zdravo danas smije svako istaknuti na svom proizvodu, ali jedino su ekološki proizvodi proizvedeni pod posebnom kontrolom.

Tržnica u Rovinju održava se svake druge srijede u organizaciji udruge Istarski eko proizvod (IEP) u suradnji s neformalnom inicijativom građana Solidarna ekološka grupa (SEG) Rovinj. Članovi grupe su i potrošači i proizvođači. Zajedničkim planiranjem proizvodnje i grupnim otkupom djela proizvoda, SEG nastoji naglasiti važnost odnosa između potrošača i proizvođača, a kroz kontinuirani obilazak imanja, provjeravati i garantirati ekološki uzgoj i proizvodnju. (kb)Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Izaberite novu Corollu prema vašim potrebama.
Cafe bar Soggiorno
Porsche Istra