Početna
Subota, 23.Lipnja 2018 (10:11:27) - Godina:16

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Lanterna Summer Nights

Policija poziva građane: predložite lokacije za nadzor brzine

Istra, 12.06.2018. (13:13)

Zbog nepropisne brzine kretanja događa se najviše prometnih nesreća u kojima se gube ljudski životi i nastaju teške ozlijede. Vozači koji ne poštuju ograničenja brzine ugrožavaju svoje i živote sudionika u prometu, koji voze primjerenim brzinama i poštuju prometne propise.

Stoga će se na području Policijske uprave istarske radi smanjenja broja prometnih nesreća, pogotovo onih s poginulim osobama, provesti 24-satni nadzor brzine kretanja vozila. Od 6 sati 27. lipnja do 6 sati 28. lipnja policija će pojačano kontrolirati brzinu vozila i prema vozačima koji ne poštuju ograničenja brzine primjenjivat će sankcije propisane Zakonom o sigurnosti prometa na cestama.

Pozivamo građane da predlože lokacije na kojima žele da se nadzire brzina kretanja vozila. Svoje prijedloge mogu dostavljati od danas do 20. lipnja na adresu elektroničke pošte istarska@policija.hr. Nakon zaprimljenih prijedloga, policija će analizirati dostavljene prijedloge te će odabrati lokacije nadzora brzine kretanja vozila koje su pogodne za nadzor brzine. (dp)Mobilna verzija članka
23.06.2018. 10:00:00

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Tequila beach bar Poreč
Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi
Mirtex International d.o.o.
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore