Početna
Utorak, 14.Kolovoza 2018 (12:54:30) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Ljetno kino u Kašteliru - Ubojstvo u Orien Expressu

Policija poziva građane: predložite lokacije za nadzor brzine

Istra, 12.06.2018. (13:13)

Zbog nepropisne brzine kretanja događa se najviše prometnih nesreća u kojima se gube ljudski životi i nastaju teške ozlijede. Vozači koji ne poštuju ograničenja brzine ugrožavaju svoje i živote sudionika u prometu, koji voze primjerenim brzinama i poštuju prometne propise.

Stoga će se na području Policijske uprave istarske radi smanjenja broja prometnih nesreća, pogotovo onih s poginulim osobama, provesti 24-satni nadzor brzine kretanja vozila. Od 6 sati 27. lipnja do 6 sati 28. lipnja policija će pojačano kontrolirati brzinu vozila i prema vozačima koji ne poštuju ograničenja brzine primjenjivat će sankcije propisane Zakonom o sigurnosti prometa na cestama.

Pozivamo građane da predlože lokacije na kojima žele da se nadzire brzina kretanja vozila. Svoje prijedloge mogu dostavljati od danas do 20. lipnja na adresu elektroničke pošte istarska@policija.hr. Nakon zaprimljenih prijedloga, policija će analizirati dostavljene prijedloge te će odabrati lokacije nadzora brzine kretanja vozila koje su pogodne za nadzor brzine. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Fast Food City - Poreč, dostava 095 611 1234
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium