Početna
Četvrtak, 23.Svibnja 2019 (20:00:33) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju
Besplatne MTB ture

Kuglačice porečke Istre izgubile od Mlake u finalu Kupa Hrvatske

Sport, 11.06.2018. (14:25)

Proteklog vikenda u Zaboku održani su polufinale i finale KUP-a RH u kuglanju za žene i muškarce. U polufinale kod žena plasirale su se ekipe riječke Mlake, Splita, Zagreba i KK Istre iz Poreča. Kod muških polufinalisti su bili Medvešćak iz Zagreba, Osijek, Zaprešić i Zadar.

Porečka ženska ekipa u susretu protiv Splita odigrala je polufinale i pobijedila rezultatom 6:2. U susretu Mlake i Zagreba pobjednice su bile igračice Mlake. Tako se ponovilo kao i prošle godine da se u finalu nađu dvije najbolje ekipe 1. HKL, Mlake i Istre.

Porečanke su jako dobro otvorile utakmicu. U prvom su krugu povele s 2:0 u poenima i stvorile 30 čunjeva prednosti. Međusobni omjer igračica u setovima bio je na porečkoj strani 4.5:3,5.

Kod drugog bloka igračica došlo je do podjele poena.

U treći blok ulaze porečke najiskusnije igračice. Rezultat je bio 3:1 za Poreč ali s minusom od 29 čunjeva i omjerom setova 7:9. Igra je bila napeta sve do zadnjih hitaca. Jedna je porečka igračica pobijedila s 3:1 u setovima, a druga izgubila s 0:4, tako da je rezultat na kraju bio uz porečke četiri pobjede, ali manje srušenih čunjeva 4:4. U takvom slučaju odlučuju međusobni setovi, a pošto je omjer bio 14:10 u korist Mlake, Riječankama je pripalo prvo mjesto. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Izaberite novu Corollu prema vašim potrebama.
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Pogrebne usluge Silentium
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda