Početna
Nedjelja, 21.Listopada 2018 (15:38:01) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Ayurveda Poreč - Vaidya dr. Adwait Tripathi 12--17.11.2018.
Poreč DOX 8 - 22. - 27.10.2018

Ljetni TiDam-TiDaš sajam razmjene u pulskom Rojcu

Istra, 11.06.2018. (14:15)
Buvljak, ilustracija (Pixabay)
Buvljak, ilustracija (Pixabay)

Zelena Istra u sklopu ovogodišnje Akcije Rojc poziva građane na još jedan sajam razmjene bez novaca. Imate li viška odjeće, nakita, knjiga? Imate li manjka kuna, lipa, eura u novčaniku? Volite druženje, dobru glazbu i ekološki ste osviješteni? Stiže ljeto i trebaju vam vintage ljetne krpice, naočale ili dobra knjiga?

Ljetni TiDam-TiDaš swap sajam razmjene održat će se 16. lipnja od 10 do 13 sati u unutrašnjem dvorištu pulskog Rojca. Uz sajam razmjene bit će i art bazar, pregršt radionica, druženje, zabava i glazba. Swap događaji su vrlo slični buvljacima. Razlika je samo u tome što se na swap partijima odjeća razmjenjuje i to se ne naplaćuje. Ono što jednima nije dobro nekome može biti savršeno i obrnuto. Razmjena nije direktna, već se stvari ostavljaju i zatim poklanjaju, a odabiru se stvari koje trebaju iz cjelokupne ponude. Višak se donira humanitarnoj organizaciji. Obilježje swap partija je i dobro druženje uz muziku, piće i iće.

Tko želi sudjelovati treba doći u 9.30 sati i donijeti predmete koje želi pokloniti, te ih na info štandu zamijeniti za bonove za koji se pak mogu dobiti željeni predmeti iz ponude. U obzir dolaze odjeća i modni dodaci. Dobrodošli su svi "fora" i "otkačeni" komadi odjeće, knjige, stripovi, ploče, CD-i, igrice, kućanski aparati, ukrasni predmeti, slike, okviri i slično. Važno je da je sve očuvano, čisto, bez mrlja, u funkciji i ispravno.Mobilna verzija članka

(504)

Oglasi

Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi
Mirtex International d.o.o.
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Pogrebne usluge Silentium
Fast Food City - Poreč, dostava 095 611 1234