Početna
Četvrtak, 23.Svibnja 2019 (20:01:42) - Godina:17

Odaberite teme

Fast Food Poreč - Riva

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju
Viendel - Digitalni marketing

Ljetni TiDam-TiDaš sajam razmjene u pulskom Rojcu

Istra, 11.06.2018. (14:15)
Buvljak, ilustracija (Pixabay)
Buvljak, ilustracija (Pixabay)

Zelena Istra u sklopu ovogodišnje Akcije Rojc poziva građane na još jedan sajam razmjene bez novaca. Imate li viška odjeće, nakita, knjiga? Imate li manjka kuna, lipa, eura u novčaniku? Volite druženje, dobru glazbu i ekološki ste osviješteni? Stiže ljeto i trebaju vam vintage ljetne krpice, naočale ili dobra knjiga?

Ljetni TiDam-TiDaš swap sajam razmjene održat će se 16. lipnja od 10 do 13 sati u unutrašnjem dvorištu pulskog Rojca. Uz sajam razmjene bit će i art bazar, pregršt radionica, druženje, zabava i glazba. Swap događaji su vrlo slični buvljacima. Razlika je samo u tome što se na swap partijima odjeća razmjenjuje i to se ne naplaćuje. Ono što jednima nije dobro nekome može biti savršeno i obrnuto. Razmjena nije direktna, već se stvari ostavljaju i zatim poklanjaju, a odabiru se stvari koje trebaju iz cjelokupne ponude. Višak se donira humanitarnoj organizaciji. Obilježje swap partija je i dobro druženje uz muziku, piće i iće.

Tko želi sudjelovati treba doći u 9.30 sati i donijeti predmete koje želi pokloniti, te ih na info štandu zamijeniti za bonove za koji se pak mogu dobiti željeni predmeti iz ponude. U obzir dolaze odjeća i modni dodaci. Dobrodošli su svi "fora" i "otkačeni" komadi odjeće, knjige, stripovi, ploče, CD-i, igrice, kućanski aparati, ukrasni predmeti, slike, okviri i slično. Važno je da je sve očuvano, čisto, bez mrlja, u funkciji i ispravno.Mobilna verzija članka

Oglasi

Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Svijet elektronike - mi znamo s vašim računalom
Nema stop! Zapoštaj si: LaCop!
Porsche Istra
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina