Početna
Petak, 17.Kolovoza 2018 (03:16:52) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Aktualni akcijski katalog - Istarski supermarketi

Biciklijada Društva Naša djeca Poreč: od bebica u kolicima do nonića na biciklima

Poreština, 16.05.2018. (07:37)

Društvo Naša Djeca Poreč organiziralo je proteklog vikenda biciklijadu povodom Međunarodnog dana obitelji. Sudjelovalo je više od trideset odraslih i još toliko djece, od beba koje još ne hodaju do onih koji roditelje vode zatvorenih očiju. Nekolicina volontera i volonterki pomogla je da dvosatno druženje protekne u opuštenoj atmosferi, zabavi i smijehu.

Kao i uvijek, krenulo se od akvagana na Gradskom kupalištu na približno polusatnu sporu vožnju biciklima uz more, do šumarka nadomak Ski liftu u Zelenoj laguni. Nakon okrjepe i pripovijedanja prionulo se timskim igrama – od potezanja konopa, nošenja loptice u žlici u trku do vođenja roditelja oko čunjeva dok su im oči zavezane i drugo. Bilo je smijeha, dakako, a posebno su u DND-u bili zadovoljni što su sudjelovali roditelji s bebama u kolicima, koje je animirala voditeljica plesa za mame i tate s bebama.

DND je još jednom ugodno i zabavno obilježio Međunarodni dan obitelji, koji se u svijetu obilježava od 1994. godine, pod okriljem Ujedinjenih naroda. U Hrvatskoj se obilježava u koordinaciji Saveza društava Naša djeca Hrvatske, a ove godine to je bilo na temu obitelji i inkluzivnog društva. (dp)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi
Pogrebne usluge Silentium