Početna
Petak, 18.Siječnja 2019 (05:32:44) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Iskoristi priliku za dobar posao u Valamaru
Susret generacija 2019 - Disco Bar Kukuriku

Biciklijada Društva Naša djeca Poreč: od bebica u kolicima do nonića na biciklima

Poreština, 16.05.2018. (07:37)

Društvo Naša Djeca Poreč organiziralo je proteklog vikenda biciklijadu povodom Međunarodnog dana obitelji. Sudjelovalo je više od trideset odraslih i još toliko djece, od beba koje još ne hodaju do onih koji roditelje vode zatvorenih očiju. Nekolicina volontera i volonterki pomogla je da dvosatno druženje protekne u opuštenoj atmosferi, zabavi i smijehu.

Kao i uvijek, krenulo se od akvagana na Gradskom kupalištu na približno polusatnu sporu vožnju biciklima uz more, do šumarka nadomak Ski liftu u Zelenoj laguni. Nakon okrjepe i pripovijedanja prionulo se timskim igrama – od potezanja konopa, nošenja loptice u žlici u trku do vođenja roditelja oko čunjeva dok su im oči zavezane i drugo. Bilo je smijeha, dakako, a posebno su u DND-u bili zadovoljni što su sudjelovali roditelji s bebama u kolicima, koje je animirala voditeljica plesa za mame i tate s bebama.

DND je još jednom ugodno i zabavno obilježio Međunarodni dan obitelji, koji se u svijetu obilježava od 1994. godine, pod okriljem Ujedinjenih naroda. U Hrvatskoj se obilježava u koordinaciji Saveza društava Naša djeca Hrvatske, a ove godine to je bilo na temu obitelji i inkluzivnog društva. (dp)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Mirtex International d.o.o.
HAK Auto-klub Poreč
Frigoservis Šime - klima uređaji