Početna
Petak, 18.Siječnja 2019 (05:22:54) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Iskoristi priliku za dobar posao u Valamaru
Susret generacija 2019 - Disco Bar Kukuriku

Radionica o vježbama protiv stresa i traumatičnih iskustava

Poreština, 15.05.2018. (10:01)

Mjesni odbor Varvari i psihoterapeutica Jasenka Korlević organiziraju radionicu T.R.E. vježbi, koja će se održati u petak, 18. svibnja, u 18 sati u školi u Varvarima.

T.R.E. vježbe osmislio je dr. David Bercelli, radeći s ljudima koji su proživjeli razna traumatična iskustva, poput ratova i elementarnih nepogoda. Danas se primjenjuje za otpuštanja stresa, napetosti i trauma iz tijela.

Svrha radionice jest upoznati zainteresirane s jednostavnim vježbama koje pomažu tijelu da otpusti nakupljeni stres, napetost, nemir i nervozu. Vježbe su namijenjene svima koji žele u svoj život unijeti više mira i opuštenosti, koji su pod stresom i napeti, teško se mogu opustiti, emocionalno su razdražljivi ili nose u sebi rano traumatsko iskustvo.

Jasenka Korlević je psihoterapeutica s certifikatom ECP (European Certificate of Psychotherapy) i T.R.E. provider. Posljednje četiri godine profilirala se u radu s bolestima ovisnosti o alkoholu pri Klubu liječenih alkoholičara Poreč. Članica je Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske i i EAP-a (European Association for Psychotherapy). (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
HAK Auto-klub Poreč
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Porsche Istra