Početna
Četvrtak, 13.Prosinca 2018 (03:54:04) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Advent u Poreču 2018.
Novogodišnja lutrija Društva invalida Poreč

U Poreču održano 20. Svesportsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata

Sport, 16.04.2018. (09:51)
Otvaranje natjecanja
Otvaranje natjecanja

U subotu, 14. travnja na sportskim terenima SRC „Veli Jože” u Poreču održano je 20. Svesportsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata (kuglanje u Obrtničkom domu Poreč).

Više od 250 okupljenih je u ime pokrovitelja i organizatora pozdravili su zamjenica župana Sandra Ćakić Kuhar, zamjenik gradonačelnika Grada Poreča Elio Štifanić, predsjednik podružnice Marijan Mužinić i u ime domaćina predsjednik Ogranka Poreč Miro Sošić. Delegacija sudionika položila je vijenac za sve poginule i umrle branitelje iz Domovinskog rata ispred križa na gradskom groblju.

Na natjecanju su sudjelovali dragovoljci i veterani sa područja Bujštine, Buzeta, Labina, Poreča, Pule i Rovinja, a pridružili su im se i Klub 119. brigade i Udruga veterana 35. inženjerijske bojne Pula, te Udruga udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Istarske županije - Pula.

Natjecanje je održano u sedam disciplina: malom nogometu, boćanju, kuglanju, streljaštvu, stolnom tenisu, potezanju konopa, šahu, a izvan konkurencije briškuli i trešeti te električnom pikadu za žene.

Najviše bodova osvojila je ekipa Kluba 119. brigade iz Pule, drugo mjesto pripalo je domaćinu Poreču, a treće Ogranku Pula.

U malom nogometu prva je bila ekipa 35. inženjerijske bojne, drugo je mjesto pripalo ekipi Kluba 119. brigade, treće pulskom ogranku. U boćanju su najbolji bili boćari iz Rovinjskog ogranka, drugi su bili članovi 35. inženjerijske bojne, dok je treće mjesto zauzela ekipa Bujštine. U kuglanju su najbolji bili članovi Kluba 119. brigade, drugo mjesto su zauzeli Porečani, treće ekipa iz Pulskog ogranka. U streljaštvu su najbolji bili članovi 35. inženjerijske bojne, drugo je mjesto pripalo strijelcima iz Rovinja, a treće ekipi ogranka Bujštine. Klub 119. brigade imao je najbolje šahiste, drugo mjesto pripalo je ekipi iz Rovinja, a treće Bujštini.

U stolnom tenisu prvo mjesto osvojili su članovi 35. inženjerijske bojne, drugo ekipa Pule, a treće Kluba 119. brigade. Najbolji konopaši su iz Porečkog ogranka, drugi su iz Kluba 119. brigade, a treća ekipa iz Pulskog ogranka. U elektronskom pikadu za žene prvo mjesto osvojila je ekipa Buzeta, ekipa Udruga udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Istarska županija – Pula je druga, a ekipa Rovinja treća. U briškuli i trešeti najbolji je bio par iz Buzeta, drugo mjesto pripalo je Klubu 119. brigade, a treće paru iz ogranka Bujštine.

Najbolje ekipe osigurale su odlazak na državno natjecanje.

Susret je organizirala Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH (Podružnica IŽ), pod pokroviteljstvom Istarske županije i Grada Poreča te supokroviteljstvom svih općina. (dp)

Fotografije

Otvaranje natjecanja
Boćanje
Briškula
Potezanje konopa
Kuglanje
Nogomet
Pikado
Stolni tenis
Šah


Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Porsche Istra
Fast Food City - Poreč, dostava 095 611 1234