Početna
Četvrtak, 21.Ožujka 2019 (03:22:46) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju
Di Si Generacijo

Božidar Katić, Livio Žužić, Goran Anzur, Nikica Kučan i Barbara Buretić pobjednici 30. memorijala Josip Šimičić - Luka

Sport, 16.04.2018. (08:57)

Kuglana porečkog Doma obrtnika bila je jučer mjesto odigravanja Memorijalnog turnira Josip Šimičić – Luka kojeg kuglačice i kuglači porečke Istre igraju već trideseti put zaredom.

Na početku turnira minutom šutnje odana j epočast pokojnom Luki i svim preminulim igračicama i igračima.

-Pokojni Luka bio je tvorac i vizionar porečkog kuglanja, kako muškog tako i ženskog. Svoju strast i ljubav prema kuglanju godinama je prenosio na mlađe generacije, koje su nastavile njegovu misiju. Danas su to dva respektabilna Kluba na koja bi Luka itekako bio ponosan. Prerana smrt koja ga je zadesila na kuglačkoj utakmici zadužila je nove generacije igračica i igrača da mu svake godine organiziraju turnir, kažu u porečkoj Istri.

Turnir je okupio 30 današnjih i bivših igračica i igrača Istre. Igralo se Narodnim načinom, onako kako je i započelo kuglanje u Poreču. Svaka je ekipa bila miješana, sastavljena od kuglačica i kuglača koji su u napetoj atmosferi ozbiljno shvatili zadatak uz glasnu podršku navijača i suigrača.

U sastavu najbolje ekipe igrali su Božidar Katić, Livio Žužić, Goran Anzur, Nikica Kučan i jedina žena Barbara Buretić, a medalje su podijelili Josipova kćerka Jadranka i sin Davor. (dp)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Potpuno nova obitelj hibrida Toyota Corolla
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Pogrebne usluge Silentium
HAK Auto-klub Poreč
Cafe bar Soggiorno