Početna
Nedjelja, 24.Ožujka 2019 (10:58:45) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju

Djevojčice ŽRK Poreč poražene od Opatije i Rijeke

Sport, 15.04.2018. (10:20)

U dvorani Zamet u Rijeci jučer je odigrano deseto kolo Prve hrvatske rukometne lige za djevojčice 2004/05 godišta, u kojima su igračice Poreča pretrpjele poraze od odličnih ekipa iz Rijeke i Opatije.

Prva utakmica protiv RK Liburnija Opatije bila je neizvjesna do samoga kraja, uz dosta nervoze u redovima Porečanki zbog važnosti utakmice i plasmana u završnicu lige. Usprkos rezultatskoj prednosti do sredine drugog poluvremena, veliki broj tehnički pogreški u njihovim redovima pokazao se presudnim za krajnji ishod utakmice.

ŽRK Poreč – RK Liburnija Opatija 15:17 (8:8)

U redovima Porečanki zgoditke su upisale Picco 5, Hrlić 3, Ivančić, Brajković i Prgić po 2 te Pilat sa 1 zgoditkom. Kod gostujuće ekipe najbolje je bila Babić sa 8 zgoditaka.

Za drugu utakmicu protiv Zameta bilo je premalo odmora, pa su psihički i fizički iscrpljene Porečanke načete ozljedama potpuno „potonule” i tako doživjele težak poraz.

ŽRK Zamet – ŽRK Poreč 32:14 (15:2)

Strijelci za Poreč: Brajković 4, Pilat i Prgić po 3, Ivančić, Mejrić, Aleksić i Barišić sa 1 zgoditkom. Kod domaće ekipe najbolji strijelac bila je Budić sa 8 zgoditka.

Ekipa ŽRK Poreč igrala je u sastavu: Hana Miličević, Vita Ivančić, Sara Brajković, Marija Barišić, Leona Picco, Petra Hrlić, Nika Pušić, Saša Matošević, Lana Pilat, Mirna Hutinski, Dina Mejrić, Zea Aleksić, Ivana i Lana Prgić. Trener Goran Rajković. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Potpuno nova obitelj hibrida Toyota Corolla
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Cafe bar Soggiorno
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6