Početna
Četvrtak, 13.Prosinca 2018 (03:49:01) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Advent u Poreču 2018.
Novogodišnja lutrija Društva invalida Poreč

Predloži program u pulskom Dnevnom boravku Rojca

Kultura, 13.03.2018. (10:05)
Predloži program u pulskom Dnevnom boravku Rojca
Predloži program u pulskom Dnevnom boravku Rojca

Savez udruga Rojca objavio je otvoreni poziv svim pojedincima,organizacijama civilnog društva i umjetničkim organizacijama za predlaganje programa u pulskom Dnevnom boravku Rojca za 2018. godinu.

Dnevni boravak je multifunkcionalan prostor (264 četvornih metara) koji pojedincima i udrugama iz Društvenog centra Rojc i izvan njega daje mogućnost prezentacije programa iz različitih sektora civilnog djelovanja. Samo u prošloj godini održano je 158 različitih programa koje je kreiralo 47 organizacija.

Prijedlozi programa (scenske izvedbe, projekcije, radionice, tribine, predavanja, izložbe, medijski projekti) mogu biti ideje koje je potrebno razraditi, ali i već osmišljeni projekti. Potrebno je dostaviti slijedeće podatke: ime organizacije/pojedinca, opis programa, plan/scenarij događanja, kratke bilješke o sudionicima izvedbe programa/izvođačima programa, tehničke potrebe i prijedlog termina. Prijave razmatra Programski savjet Dnevnog boravka prema kriterijima kvalitete i primjerenosti. O rezultatima će svi zainteresirani biti obaviješteni putem maila. Izabranim pojedincima i organizacijama osigurava se kompletna tehnička i medijska podrška. Financijska podrška izvedbi programa može se ponuditi ukoliko je to u skladu s programskim mogućnostima.

Dnevni boravak Rojca koristi se za aktivnosti koje promiču vrijednosti civilnog društva, a korisnici prostora mogu biti udruge, civilne inicijative i samostalni umjetnici. Prostor se može koristiti za aktivnosti zatvorenog tipa jedino ako se odvijaju u jednom dijelu prostora, dok drugi dio ostaje slobodan za ostale aktivnosti. Dnevni boravak se ne koristi za vjerske i političke sadržaje, te za sadržaje vezane uz nadriliječništvo i izlaganje životinja.

Poziv je otvoren tijekom cijele 2018. godine, odnosno do popunjavanja termina. Svoje prijedloge i ideje pošaljite na mail: programi.surojc@gmail.com. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Pogrebne usluge Silentium
Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
HAK Auto-klub Poreč
Fast Food City - Poreč, dostava 095 611 1234