Početna
Ponedjeljak, 10.Prosinca 2018 (02:00:30) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Novogodišnja lutrija Društva invalida Poreč

Dan zamjene uloga u Srednjoj školi Mate Balote

SŠ Mate Balote Poreč, 13.03.2018. (10:13)

Dana 9. 3. 2018. u našoj se školi održao Dan zamjene uloga te su tako učenici održavali predavanja, a neki su mijenjali knjižničarku, administratoricu, ravnatelja i druge djelatnike naše škole. Učenici su današnji dan prihvatili s oduševljenjem jer su dobili priliku da uskoče u tuđu kožu i vide kako to izgleda s druge strane.

U nastavku slijede izjave naših učenika koji su sudjelovali u zamjeni uloga te naših profesora:

Domar: Ovaj mi se dan jako sviđa. Atmosfera je bila jako opuštena i sve sam uspio odraditi na vrijeme. U kontaktu si s ostalim ljudima i možeš nešto zanimljivo naučiti o njima. Upoznao sam se s radom našeg domara i volio bih se možda i time baviti u budućnosti.

Čistačica: Sviđa mi se ovaj posao jer nisam trebala ići na nastavu, ali je i dosta težak.

Psiholog: Posao mi nije bio ni pretežak ni prelagan. Ponovio bi ovaj dan. Najviše mi se sviđa podučavanje (radionice) i volio bih se time baviti u budućnosti.

Nastavnica: Sviđa mi se promjena rutine i mogućnost uključivanja učenika u nastavu. Bilo mi je teško, ali osobno volim izazove. Ponovila bih ovaj dan.

Profesorica Anči Ritossa Blažević: Jako mi se sviđa ideja i koncept ovog dana zamjene uloga. Svaki put me učenici iznenade svojom kreativnošću I predanošću. Dobro je da učenici imaju uvid u poslove jednog radnog dana škole jer će tako vidjeti kako izgleda s druge strane, što sve uključuju poslovi u školi, i to ne samo profesorski posao, nego i poslovi pomoćnog i stručnog osoblja. Mislim da bi se ovakvi projekti mogli održavati dva puta u jednoj školskoj godini.

Administratorica Adriana Benčić: Jako sam zadovoljna s učenicama koje su mi pomagale taj dan. Bile su jako vrijedne. (Filip Zakinja, 1. P)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

HAK Auto-klub Poreč
Mirtex International d.o.o.
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Pogrebne usluge Silentium
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6