Početna
Nedjelja, 24.Ožujka 2019 (10:57:29) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju

Dan zamjene uloga u Srednjoj školi Mate Balote

SŠ Mate Balote Poreč, 13.03.2018. (10:13)

Dana 9. 3. 2018. u našoj se školi održao Dan zamjene uloga te su tako učenici održavali predavanja, a neki su mijenjali knjižničarku, administratoricu, ravnatelja i druge djelatnike naše škole. Učenici su današnji dan prihvatili s oduševljenjem jer su dobili priliku da uskoče u tuđu kožu i vide kako to izgleda s druge strane.

U nastavku slijede izjave naših učenika koji su sudjelovali u zamjeni uloga te naših profesora:

Domar: Ovaj mi se dan jako sviđa. Atmosfera je bila jako opuštena i sve sam uspio odraditi na vrijeme. U kontaktu si s ostalim ljudima i možeš nešto zanimljivo naučiti o njima. Upoznao sam se s radom našeg domara i volio bih se možda i time baviti u budućnosti.

Čistačica: Sviđa mi se ovaj posao jer nisam trebala ići na nastavu, ali je i dosta težak.

Psiholog: Posao mi nije bio ni pretežak ni prelagan. Ponovio bi ovaj dan. Najviše mi se sviđa podučavanje (radionice) i volio bih se time baviti u budućnosti.

Nastavnica: Sviđa mi se promjena rutine i mogućnost uključivanja učenika u nastavu. Bilo mi je teško, ali osobno volim izazove. Ponovila bih ovaj dan.

Profesorica Anči Ritossa Blažević: Jako mi se sviđa ideja i koncept ovog dana zamjene uloga. Svaki put me učenici iznenade svojom kreativnošću I predanošću. Dobro je da učenici imaju uvid u poslove jednog radnog dana škole jer će tako vidjeti kako izgleda s druge strane, što sve uključuju poslovi u školi, i to ne samo profesorski posao, nego i poslovi pomoćnog i stručnog osoblja. Mislim da bi se ovakvi projekti mogli održavati dva puta u jednoj školskoj godini.

Administratorica Adriana Benčić: Jako sam zadovoljna s učenicama koje su mi pomagale taj dan. Bile su jako vrijedne. (Filip Zakinja, 1. P)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Potpuno nova obitelj hibrida Toyota Corolla
Pogrebne usluge Silentium
Cafe bar Soggiorno
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda