Početna
Četvrtak, 13.Prosinca 2018 (03:48:58) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Advent u Poreču 2018.
Montana - Vigor

U četvrtak u Puli Dan otvorenih vrata PU istarske i Policijske akademije

Istra, 13.03.2018. (08:18)
Screenshot: MUP (Youtube)
Screenshot: MUP (Youtube)

Policijska uprava istarska u suradnji s Policijskom akademijom i Policijskom školom „Josip Jović“ organizira 15. ožujka u 10.30 sati promotivnu aktivnost s ciljem privlačenja što većeg broja zainteresiranih kandidata za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka 2018./2019. godine.

Dan otvorenih vrata će se tog dana odvijati u Sportskom centru Mirna (Pattinaggio) u Marulićevoj ulici u Puli, gdje će predstavnici policije predstaviti razne rodove te službe, kao i opremu i tehniku kojom se policijski službenici koriste u svakodnevnom radu. Prisutni će imati mogućnost vidjeti pokazne vježbe službenog psa pri detekciji predmeta te policijskih demo timova, koji će prikazati pravilnu uporabu i rukovanje vatrenim oružjem, primjenu policijskih ovlasti i tehnike borilačkih vještina. Djelatnici kriminalističke tehnike prezentirat će okupljenima obavljanje očevida prilikom ubojstva te metode otkrivanja i izuzimanja različitih otisaka i tragova.

Budući da je aktivnost primarno namijenjena mlađim osobama koje žele postati policajci, svi zainteresirani moći će isprobati i postavljeni poligon te provjeriti svoju razinu tjelesnih i motoričkih sposobnosti potrebnih za upis u policijsku školu. Razgledavanje policijske opreme i druženje s predstavnicima policije trajat će do 13 sati.

Policija poziva sve građane da posjete Dan otvorenih vrata te saznaju nešto više o policijskom poslu i natječaju koji je raspisalo Ministarstvo unutarnjih poslova, a kojim se traži 600 mladih policajaca. Posebno pozivamo nezaposlene osobe do 28 godina života, koje su završile ili koje završavaju srednju školu u četverogodišnjem trajanju. Natječaj će biti otvoren do 6. srpnja, a polaznicima su osigurani smještaj, hrana, oprema i mjesečna novčana naknada te siguran posao nakon završetka školovanja, kao i mogućnost napredovanja i nastavka školovanja. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Fast Food City - Poreč, dostava 095 611 1234
HAK Auto-klub Poreč
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...
Pogrebne usluge Silentium