Početna
Subota, 23.Lipnja 2018 (20:13:17) - Godina:16

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Lanterna Summer Nights

Turistička ponuda Poreča, Tara, Vabrige i Funtane uspješno predstavljena na sajmu Freizeit u Nürnbergu

Gospodarstvo, 12.03.2018. (19:54)

Nedavno je turistička ponuda Poreča, Tara, Vabrige i Funtane predstavljena na sajmu Freizeit u Nürnbergu u Njemačkoj. Sajam je okupio više od 800 izlagača, a posjetilo ga je 103.200 posjetitelja.

Kako saznajemo iz Turističke zajednice Poreča, sajam svake godine privlači sve veći broj posjetitelja što potvrđuje da postoji veliki interes za putovanjima, životom i užitkom u prirodi te aktivnostima na otvorenom.

Poreština se predstavila na zajedničkom štandu na kojem je ponudu preznetiralo devet izlagača. Nürnberg je drugi najveći grad Slobodne države Bavarske, a njegovo administrativno područje ima više od 3,5 milijuna stanovnika i kao takav predstavlja vrlo zanimljivo emitivno tržište naročito za goste koji dolaze autom i kamperom.

Na području TZ-a Poreča najveći broj noćenja u 2017. godini ostvarili su upravo gosti sa njemačkog tržišta s udjelom od 30 posto u ukupnom broju ostvarenih noćenja, s povećanjem od 12 posto u odnosu na prethodnu godinu. Štand Poreštine bio je dobro posjećen svih pet dana, a veliko zanimanje među posjetiteljima bilo je za biciklističku ponudu, aktivan odmor, najam kuća za odmor i vila. Tijekom sajma podijeljeno je više od 6.000 promotivnih materijala Poreča, Tara-Vabrige i Funtane.

Prema iskazanom interesu posjetitelja sajma može se naslutiti da će i u 2018. godini gosti iz Njemačke ponovno biti najmnogobrojniji posjetitelji Poreštine, zaključili su iz porečkog TZ-a. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Mirtex International d.o.o.
Obrt za servis i prodaju vatrogasnih aparata
HAK Auto-klub Poreč
Tequila beach bar Poreč
Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi