Početna
Nedjelja, 24.Ožujka 2019 (11:00:16) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju

Treće mjesto za mlađe juniore porečkih Maximvsa

Sport, 12.03.2018. (10:09)

Atletska Kvarnerska liga protekle se subote preselila u Istru, točnije u Labin, gdje je održano 3. kolo Kvarnerska lige, a ujedno i ekipno prvenstvo u krosu.

U Parku skulptura Dubrova mladi atletičari su odmjerili snage u jednoj od najzahtjevnijih atletskih disciplina. Tako su cicibani i cicibanke trčali 300 metara, limači i limačice 600 metara, mlađe kadetkinje 800, mlađi kadeti i kadetkinje 1.000, zatim kadeti i mlađe juniorke 1.500 metara, a mlađi juniori 2.000 metara. Za ulazak u konkurenciju osvajača pehara, svaki klub je morao imati najmanje tri sudionika, koji su onda po rezultatima osvajali određen broj bodova. Naravno, što je više trkača iz pojedinog kluba, šansa za osvajanje pehara je veća.

Porečki Maximvsi ovoga su puta bili desetkovani prehladama i ostalim obvezama, pa su sudjelovali u polovičnom sastavu i tako smanjili izglede za osvajanje postolja. Samo su mlađi juniori u sastavu Teo Matošević, Antonio Matić i Alen Bosanac osvijetlili obraz Porečana i osvojili ukupno 3. mjesto.

Od ostalih sudionika iskazali su se Andrea Matić koje je bila 2. na 800 metara i Matej Oplanić koji je bio 4. na 1.000 metara. (dp)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Frigoservis Šime - klima uređaji
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Pogrebne usluge Silentium
Potpuno nova obitelj hibrida Toyota Corolla
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6