Početna
Četvrtak, 13.Prosinca 2018 (03:54:43) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Advent u Poreču 2018.
Max City Advent

Posebno druženje za Dan žena u Zajednici Talijana Labinci

Poreština, 12.03.2018. (10:06)

Već više godina Zajednica Talijana Labinci slavi 8. ožujka, Međunarodni dan žena, na malo drugačiji i poseban način. Kako to ne bi bila fešta s uobičajenim programom, članice su odlučile ovom danu dati temu koja se svake godine mijenja. Osim članica zajednice, u pripremi sudjeluju i ostale žene iz lokalne zajednice.

Ovo je bila peta godina za redom da se proslava organizira na ovaj način i svaki put do sada fešte su bile vrlo uspješne i zanimljive. Počelo se sa čokoladom, zatim jabukama, ružama i kavom. Ovaj 8. ožujka proslavio se uz orahe, bademe i lješnjake, pripremljenih na sijaset zanimljivih načina.

Program proslave Dana žena se održao u petak, 9. ožujka, u Zajednici Talijana u Labincima. U programu je sudjelovala vokalna etno skupina ZT Labinci „Nigrignanum“ pod vodstvom Diane Bernobić Sirotić. Nastupile su i mlade pjevačice Anea Ružić, Demi Bravar i Lara Brizić koje pjevaju pri ZT Labinci, isto tako pod vodstvom Diane Bernobić Sirotić.

Poslije kratkog muzičkog programa kušale su se slastice i ostali proizvodi od oraha, badema i lješnjaka koje su žene pomno pripremile. Druženje je nastavljeno u veseloj atmosferi, a svim ženama podijeljene su ruže. Više fotografija pogledajte ovdje. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi
Fast Food City - Poreč, dostava 095 611 1234
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6