Početna
Četvrtak, 13.Prosinca 2018 (03:48:34) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Advent u Poreču 2018.
Montana - Vigor

K-1: Amel Dizdarević impresivnim nokautom pobijedio višestrukog državnog prvaka

Sport, 12.03.2018. (09:47)

Borac porečkog „Kinga” Amel Dizdarević iznenadio je prisutne kad je u finalu K-1 seniorskog prvenstva Hrvatske u Osijeku već u prvim sekundama borbe „letećim koljenom” nokautirao Mirsada Denjalića, višestrukog državnog prvaka i osvajača bronce na Europskom prvenstvu.

Dizdarević je na putu do titule prvaka u Osijeku „odradio” dvije borbe i obje završio prekidom.

Trener Leo Komšić rekao je za Parentium.com da je Amelova taktika za Denjalića bila pomno razrađena, budući da se radi o vrlo snažnom i iskusnom borcu. -Planirali smo napasti kad se borba razvije, ali se nikako nismo nadali da će već prvi kontakt završiti nokautom, rekao je trener porečkih „Kraljeva”.

KB „King” je u Osijeku predstavilo šest boraca: seniori Simon Krizmanić (superteška), Filip Grgurić (do 81 kg), David Matošević (do 75kg), i Amel Dizdarević (do 67 kg), a nastupili su i junior Uroš Paić (do 60kg), te u point fightu mlađa kadetkinja Eva Leona Komšić.

Simon Krizmanić završio je prvenstvo kao drugi, jer zbog ozljede nije mogao „odraditi” finale, dok je Uroš Paić svoj prvi nastup u ringu završio na prvome mjestu. Eva Leona Komšić bila je druga, a zanimljivo je napomenuti kako su i ona i Uroš imali veliku konkurenciju. (dp)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Porsche Istra
Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi
Mirtex International d.o.o.
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Pogrebne usluge Silentium