Početna
Srijeda, 16.Siječnja 2019 (09:57:17) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Iskoristi priliku za dobar posao u Valamaru
Veliko zimsko sniženje - Max City Pula

Ukinuti zimski uvjeti na cestama Grada Pazina

Istra, 13.02.2018. (22:55)

U utorak oko 13 sati ukinuti su zimski uvjeti na cestama Grada Pazina koji su na snazi bili od jučerašnjeg poslijepodneva kada je snijeg koji je padao u većem dijelu Istre stvorio probleme na prometnicama.

Sve su ceste sada prohodne te je cestovni promet na širem gradskom području normaliziran. No, zbog niskih se temperatura ceste intenzivno posipavaju solju. Stoga i dalje vrijede mjere opreza pa se vozači mole davožnju prilagode uvjetima.

Nepovoljne vremenske prilike dočekane su spremno, no, kako se radilo o izvanrednoj situaciji, povremeno su se javljali problemi. Tako je jučer u večernjim satima došlo do zastoja na državnoj cesti kroz grad Pazin, kada je više teretnih i osobnih vozila zbog snijega ostalo zaustavljeno na cesti. Treba uzeti u obzir i da je na području Grada Pazina 243 kilometara cesta, pa uslijed obilnih snježnih padalina, mjestimice do 25 centimetara, neke lokalne ceste do jutra nije bilo moguće odmah u potpunosti očistiti, javili su iz Upravnog odjela za komunalni sustav, prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Pazina. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Porsche Istra
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Mirtex International d.o.o.
Svjetleće reklame, natpisi, pokloni, oslikavanje itd...