Početna
Četvrtak, 16.Kolovoza 2018 (02:20:21) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Ljetno kino u Kašteliru - Ubojstvo u Orien Expressu

Mladić koji je bježao policiji nađen mrtav u šumi

Crna kronika, 11.02.2018. (15:09)
(Izvor:Glas Istre)Link
(NL)
(NL)

Mladić u dobi 22 godine pronađen je mrtav u šumi, dva dana nakon što je kod Delnica pobjegao od prometne policije, koja ga je pokušala zaustaviti.

Cijela priča počela je u četvrtak navečer, pola sata prije ponoći, kod naplatne postaje u Lučicama. Mladić se tamo, vozeći osobni automobil, "oglušio" na znakove za zaustavljanje policajaca delničke postaje. Nastavio je s vožnjom do predjela Špičunak, gdje je ostavio osobno vozilo s jop troje putnika i udaljio se pješice.

- Policijski službenici Policijske postaje Delnice u više su navrata obilazili teren no nisu ga zatekli na navedenom području. Nakon što je sljedećeg dana, 9. veljače u poslijepodnevnim satima prijavljen njegov nestanak, policija je poduzela mjere traganja za nestalom osobom u što su bili uključeni i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja.

U večernjim satima 9. veljače prekinuto je traganje da bi se nastavilo u jutarnjim satima. Pripadnici Specijalne jedinice policije Rijeka nastavili su traganje za nestalom osobom čije su tijelo zatekli na izuzetno nepristupačnom šumskom terenu na području Lokava.

Na mjestu događaja proveden je očevid, a zbog otežanih uvjeta i pristupa samom mjestu pronalaska nestale osobe, izvlačenje tijela trajalo je više sati. Na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci utvrdit će se točan uzrok smrti 22-godišnjeg hrvatskog državljanina, a utvrđivanje svih ostalih okolnosti događaja je u tijeku, priopćila je Policijska uprava primorsko goranska. (NL)Mobilna verzija članka

Oglasi

Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
HAK Auto-klub Poreč
Fast Food City - Poreč, dostava 095 611 1234
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore