Početna
Srijeda, 16.Siječnja 2019 (09:57:28) - Godina:17

Odaberite teme

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Iskoristi priliku za dobar posao u Valamaru
Susret generacija 2019 - Disco Bar Kukuriku

Gotovo tisuću maškara na Trgu slobode

Poreština, 11.02.2018. (10:18)
Spužva Bob Skockani
Spužva Bob Skockani

Društvo Naša djeca Poreč i ove je godine u dogovoru s dječjim vrtićima i uz financijsku potporu Grada organiziralo karneval, a pridružio im se i gradonačelnik Loris Peršurić sa svojim sinom, rekavši kako je Poreč najljepši grad s puno vesele i rasplesane djece.

21. Veliki mali karneval okupio je u sunčano subotnje jutro na Trgu slobode 488 djece, 43 odgajateljice i odgajatelja i čak 370 roditelja u 17 grupnih maski iz svih porečkih vrtića, među kojima čak 12 iz Dječjeg vrtića Radost, uključujući i odjel iz Baderne. Maškarane su bile i pričljive voditeljice, mlade volonterke koje su plesale i animirale djecu, animatorice koje su ih zabavljale u povorci kroz grad, i svi odrasli DND-ovci.

Odgajateljice vrtićkih skupina i roditelji i djeca uložili su puno truda u svoje maske i odabir glazbe za ples, pa su Trgom slobode plesale šarene hobotnice, čista ljubav, smajlići, zebre, prometni znakovi, ježići, Lego kockice, duge, snjegovići, ptice, čokoladni muffini, morska bića, srećkovići, plesači, bomboni, spužve Bob i šareni trolovi.

Gotovo dva je sata 21. veliki mali karneval pratilo nekoliko stotina znatiželjnih djedova, baka, rođaka, susjeda, ali i turista, a malo tko nije poželio sobom ponijeti i vedru fotografiju. (dp)

Fotografije

Ježići
Gradonačelnik sa sinom
Smajlići
Hobotnice
Karamele
Krafne i sokovi
Ljubav
Morska bića
Muffini
Plesači
Rasplesani znakovi
Trolovi
Volonterke
Zabre


Mobilna verzija članka

Oglasi

Mirtex International d.o.o.
Pogrebne usluge Silentium
Frigoservis Šime - klima uređaji
Porsche Istra
HAK Auto-klub Poreč