Mob:
Početna
Nedjelja, 25.Veljače 2018 (09:06:15) - Godina:16

Odaberite teme

Arhiva kolumni

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Valamar zapošljava - suradnik u rezervacijskom centru (m/ž)

Za vikend boćarska prvenstva u Pazinu i Poreču

Sport, 07.12.2017. (18:24)
Nenad Tadić
Nenad Tadić

Predstojećeg vikenda, u subotu i nedjelju, 9. i 10. prosinca, u Istri će se održati dva seniorska prvenstva Hrvatske po disciplinama.

U subotu je u organizaciji gradskog Boćarskog saveza u dvorani Boćarskog centra „Aleksandar Anzur“ drugu godinu za redom u Pazinu na programu prvenstvo u parovima. Natjecanja počinju u 9 sati, dok se početak finala očekuje oko 19.30 sati. Za prvi dio natjecanja po skupinama u vremenu od 9 do 14 sati koristiti će se i boćarska dvorana u Kozarima kraj Buzeta.

Naslov prvaka na domaćem terenu brane boćari Pazina, Marino Križmanić i nekadašnji svjetski prvak upravo u toj disciplini Valter Ivančić, a najužu konkurenciju za titulu čine im klupski suigrači Alen Guštin i Igor Vretenar, reprezentativci Marino Milićević i Pero Ćubela (Zrinjevac, Zagreb), Nenad Tadić i Elvis Smolica (Istra Poreč), te par riječkog Vargona.

U nedjelju će se, u organizaciji gradske Zajednice boćarskih klubova, u porečkoj boćarskoj dvorani SRC Veli Jože odigrati prvenstvo Hrvatske u preciznom izbijanju. Natjecanje počinje u 9 sati dok se početak finalne serije očekuje u 16 sati. Istarski aduti na ovom prvenstvu bit će Nenad Tadić, Ivan Laković (Istra Poreč) i Vedran Glavić (Ročko Polje). No, postoji velika vjerojatnost da će još poneki istarski boćar kao pričuva nastupiti na prvenstvu u preciznom izbijanju.

Preuzimanja:

(dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Generali osiguranje Poreč - O.Keršovani 2
Mirtex International d.o.o.
HAK Auto-klub Poreč
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina