Početna
Srijeda, 26.Rujna 2018 (05:43:26) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Oktoberfest by Valamar

Zvonko Liović ponovno izabran za predsjednika istarskog HNS-a

Istra, 07.12.2017. (11:52)

Dosadašnji predsjednik istarskog HNS-a, Zvonko Liović iz Poreča, ponovno je izabran na tu funkciju na prekjučer održanoj izbornoj skupštini županijske organizacije te stranke u Puli. U svome obraćanju prisutnima novi-stari predsjednik naglasio je uspješan rezultat koji je istarski HNS ostvario na zadnjim lokalnim izborima, kada je osvojio 18 vijećničkih mjesta

-HNS u Istri nedvojbeno predstavlja političku opciju koju građani prepoznaju kao glas razuma i rezultata. Istarski HNS je svojom čvrstom županijskom organizacijom, prisustvom i radom u predstavničkim tijelima lokalnih jedinica zajedno sa svojim koalicijskim partnerima postavio visoke standarde političkog djelovanja, a novoizabrano županijsko vodstvo je garant da će tako biti i u buduće. Uvjeren sam da će HNS i dalje biti kohezivni politički element, opcija koja nudi rješenje za potrebe svojih sugrađana kako bi u konačnici život i rad nas sviju u Istri bio još bolji, sadržajniji i ljepši, kazao je Liović.

Enver Kasa, novoizabrani potpredsjednik HNS-a, rekao je da njihova organizacija stalno raste.

-Istra je predvodnik u Hrvatskoj kada je u pitanju njegovanje temeljnih liberalnih vrijednosti. Individualizam, težnja za gospodarskim uspjehom, otvorenost, suživot, jasne su premise građana Istre. Spomenute vrijednosti nastavit ćemo njegovati i promovirati i dalje, rekao je Kasa.

Slavko Fornažar, drugi izabrani potpredsjednik županijske organizacije, izrazio je težnju za zajedništvom u stranci, ali i u društvu.

-Hrvatska narodna stranka ima za cilj ojačati građansku komponentu našeg društva, omogućiti bolje, naprednije i primjenjivije školstvo našoj djeci jer ono predstavlja temelj gospodarskog i kulturnog rasta našeg društva. Umjesto ideoloških sukoba, mi u HNS-u nastaviti ćemo i dalje našim građanima isporučivati mjerljivi rezultat, zaključio je Fornažar. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istra & Craft Beer Festival
Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi
Pogrebne usluge Silentium
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina