Početna
Četvrtak, 16.Kolovoza 2018 (02:17:50) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Lanterna Summer Nights

Na Vijeću o cesti Garbina-Valkarin i oronuloj gradskoj vijećnici

Poreština, 06.12.2017. (09:35)
Gradska palača - oronulu vijećnicu trebalo bi obnoviti
Gradska palača - oronulu vijećnicu trebalo bi obnoviti

Vijećnika Azeglia Picca (IDS) na posljednjem je Vijeću zanimalo kako teku pripreme za kompletiranje natječajne dokumentacije za EU fondove kad je u pitanju cesta Garbina-Valkarin i kad će napokon biti rekonstruirana i osuvremenjena oronula velika gradska vijećnica.

Što se ceste Garbina–Valkarin tiče, gradonačelnik Loris Peršurić je rekao da je posao dovršen, a dozvola dobivena te da je projekt još krajem prošle godine prijavljen na mjeru 7.2.1. Ministarstva poljoprivrede. -Čeka se, naravno, da ministarstvo donese nekakvu odluku, rekao je gradonačelnik.

Picco je predložio i ono što vijećnici u svakome mandatu traže, a to je uređenje i osuvremenjivanje gradske vijećnice koja ne djeluje nimalo reprezentativno. -Posljednji je zahvat na njoj izveden sedamdesetih ili osamdesetih godina prošlog stoljeća, rekao je Picco i dodao kako bi je trebalo osuvremeniti i elektroničkim pomagalima za javljanje za riječ i glasovanje. Gradonačelnik se složio da je obnova vijećnice potrebna, ali će to biti učinjeno kad bude više mogućnosti. (dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Tequila beach bar Poreč
Mirtex International d.o.o.
HAK Auto-klub Poreč
Fast Food City - Poreč, dostava 095 611 1234