Početna
Utorak, 18.Prosinca 2018 (17:15:37) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Advent u Poreču 2018.
Night Express u Montani

Gordan Gregurović Gogo u srijedu predstavlja svoj prvi CD

Zabava, 03.12.2017. (12:51)

„Samo ljubav” naziv je prvog CD-a porečkog pjevača Gordana Gregurovića – Goga koji će biti predstavljen prvoga dana Porečkog adventa, u srijedu, 6. prosinca u 20 sati u Parku Matije Gupca u Poreču.

Uz šest ranije objavljenih singlova, na albumu će se naći i pet novih. Na ovom linku možete preslušati cijeli album. 

Afterparty u cafe baru Epoca na porečkoj rivi planiran je za 21 sat. (dp)

Biografija

Gordan Gregurović Gogo (rođen 27. lipnja 1988. u Puli) pjevač iz Poreča. Glazbenu je karijeru započeo 2015. god. sudjelovanjem na glazbenom showu „The Voice – najljepši glas Hrvatske“, a nakon zapaženog uspjeha u toj emisiji snimio je u suradnji s autorima Alenom Orlićem i Ivanom Mikulićem svoju prvu pjesmu „Ne vjerujem da ti ništa ne značim“ kojom je osvojio slušatelje diljem Hrvatske i regije.

Uslijedile su još dvije pjesme sa istim autorima – „Oprosti za sve“ i „Zavedi mi osjetila“. Njegov četvrti singl, pjesmu „Sami protiv svih“, realizirao je u suradnji sa svojim mentorom s „The Voicea“ Jacquesom Houdekom i renomiranim hrvatskim tekstopiscem Nenadom Ninčevićem.

Nakon toga, na pjesmi „Bacila si me“ ostvario je suradnju s autorima Draganom D. Maričić iz Banje Luke i Dinom Osmićem iz Tuzle. Sljedeća pjesma  („Kao da me voliš“) bila je kao stvorena za suradnju s jednom od najboljih istarskih klapa „Motovun“. Glazbu je napisao Alen Ille, a tekst Domagoj Piplica.

Nakon te pjesme Gogo je odlučio objaviti svoj prvi albuma na kojem su se uz naveden pjesme našle još 4 skladbe na hrvatskom i jedna na engleskom jeziku. Time je u samo dvije godine došao je i do svoga prvog diskografskog izdanja.

Od malih je nogu Gordan pokazivao veliku sklonost prema glazbi; odgajateljica Gorjana Gašparini primijetila je njegov talent već s 4 godine kada je i prvi put samostalno nastupio na dječjoj priredbi u porečkom kazalištu s talijanskom pjesmom „Lascia stare“. Tijekom školovanja posvetio se glumi i kazališnim predstavama te u suradnji s Glenom Stelkom pod vodstvom prof. Eme Dojčinović nekoliko je puta sudjelovao na državnoj smotri „Lidrano“ te smotri „SKAGI“ gdje je proglašen najboljim mladim glumcem smotre.

Nakon završene osnovne škole Poreč, krenuo je u Turističko-ugostiteljsku školu u Poreču (smjer turističko-hotelijerski komercijalist), gdje se također posvetio „daskama koje život znače“ i krenuo samostalno raditi kazališne predstave na čakavštini. Njegove su predstave „Naše štorije“, „Jurina i Franina“, „Jure i Frane puni rakije delaju porkarije“ tri godine zaredom proglašene najboljima na festivalu smijeha „Zlatni zub“ u kategoriji s renomiranim hrvatskim kazalištima kao što su „Gavran“, „Exit“, „Kerempuh“, „Gavella“, „Komedija“.

Nakon završene srednje škole, svoje je obrazovanje nastavio na Fakultetu ekonomije i turizma „dr. Mijo Mirković“ u Puli na smjeru Kultura i turizam. U Puli se Gordan ponovno malo više posvetio glazbi i uključio se u gradski pjevački zbor te se zaposlio u „Plavoj laguni d.d.“ kao asistent koordinatora za zabavu i animaciju gdje i danas radi.Mobilna verzija članka

Oglasi

Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore
Mirtex International d.o.o.
Pogrebne usluge Silentium
HAK Auto-klub Poreč
Porsche Istra