Mob:
Početna
Nedjelja, 18.Ožujka 2018 (07:08:55) - Godina:16

Odaberite teme

Arhiva kolumni

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Posao u Tommyju!

Tamagotchi se vraća u obliku mobilne aplikacije

Zabava, 25.11.2017. (21:04)
(Izvor:Bug Online)Link

Ako ste barem dvije-tri godine stariji od 20, zasigurno se sjećate kada je, krajem prošlog stoljeća, svjetsku popularnost stekao maleni elektronički uređaj s ekranom koji se mogao nositi kao privjesak za ključeve – Tamagotchi. U njemu je "živio" digitalni kućni ljubimac kojeg je trebalo paziti, hraniti, odgajati, igrati se s njim i općenito posvećivati mu dovoljno pažnje da odraste u pravog, odraslog digitalnog ljubimca i poživi barem toliko koliko mu baterije izdrže.

Sada se, pak, ova japanska izmišljotina vraća u život. Kompanija Bandai Namco izdat će sljedeće godine mobilnu igru My Tamagotchi Forever za iOS i Android mobitele. Zadatak igrača bit će isti kao i 1997. godine – morat će održavati virtualnog ljubimca na životu – ali će moderna tehnologija donijeti i mnogo novih mogućnosti, od odabira svojeg lika, preko interakcije s drugima i slično.

Igra bi trebala biti besplatna i unutar nje će raznim aktivnostima biti moguće "zaraditi" za novu odjeću, hranu i razne potrepštine koje digitalnim kućnim ljubimcima trebaju. Dakako, iste će biti moguće i kupiti kako bi i developeri mogli od nečega živjeti.

iOS verzija modernog Tamagotchija trenutačno je dostupna samo u Kanadi, a u ostatku svijeta trebala bi biti lansirana sljedeće godine.

 


Mobilna verzija članka

Oglasi

Sabina travel - Poreč
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina
Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi
Obrt za servis i prodaju vatrogasnih aparata
Istraalf  Mobile Phone Shop - Bookstore