Početna
Četvrtak, 19.Srpnja 2018 (06:20:47) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Vana i Bruno u Kašteliru

SŠ Mate Balote svečano otvorila prvi srednjoškolski Dnevni boravak u Istri

SŠ Mate Balote Poreč, 13.10.2017. (14:05)

Srednja škola Mate Balote Poreč, uz pomoć ravnatelja Krešimira Bronića, predanih nastavnika, učenika i vanjskih suradnika, otvorila je prvi srednjoškolski Dnevni boravak u Istri! Ova prostorija namijenjena je prvenstveno svim letećim učenicima, koji pauze između sati sada mogu provoditi u ugodnom ambijentu najbolje prostorije u školi.

Sve je započelo inicijativom profesorica, Andree Deković (geografija) i Ivane Levak (ekonomska skupina predmeta), a zarazna kreativna atmosfera ubrzo se proširila na čitavu zbornicu, zatim i na radišne učenike, koji su uvelike pomogli u ostvarenju ovog zajedničkog prostora, koji će zasigurno poslužiti ne samo njima, već i generacijama mladih ljudi koji će u našu školu tek doći.

Profesorice su simbolične poklone zahvale uručili najprije učeniku 3. Ekb razreda, Filipu Leindlu, zatim Vesni Janko Finderle, ravnateljici Crvenog križa te dizajnerici interijera, odnosno nezaobilaznom domaru Ninu Rajku, koji je s nama bio od samoga početka projekta i bez kojega danas ne bismo rezali svečanu vrpcu.

Ovo je tek početak vedrih nadopuna u našoj srednjoj školi, vidimo se na jednom od kauča u Dnevnom boravku, s nogama (za promjenu) u zraku, barem do sljedećeg školskog zvona. (ič)

FotografijeMobilna verzija članka

Oglasi

Mirtex International d.o.o.
Fast Food City - Poreč, dostava 095 611 1234
Tequila beach bar Poreč
HAK Auto-klub Poreč
Pogrebne usluge Silentium