Početna
Četvrtak, 19.Srpnja 2018 (06:15:53) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Lanterna Summer Nights

Aldo Legović stigao do finala Međunarodnog veteranskog prvenstva Hrvatske u Umagu

Sport, 10.10.2017. (10:48)
Aldo Legović (Foto: TSIŽ)
Aldo Legović (Foto: TSIŽ)

Od 25. rujna do 1. listopada ove godine na teniskim terenima Stella Maris u Umagu u organizaciji Teniskog saveza veterana Hrvatske održano je međunarodno PH za veterane u tenisu. Među 158 sudionika u kategorijama od 35+ do 70+ godina u ženskoj i muškoj konkurenciji nastupili su igrači iz brojnih država, među njima i nekoliko hrvatskih tenisača.

Najviše uspjeha među istarskim veteranima u kategoriji 60+ imao je Aldo Legović iz Kaštelira koji je dobrim igrama stigao do finala gdje mu je protivnik trebao biti Ladislav Pivka, ali zbog iscrpljenosti, nažalost, nije mogao odigrati.

Na putu do finala Legović je zabilježio pobjede protiv Austrijanca Wernera Schande (6/4,6/3) i Nijemca Arnolda Neumanna (6/1,6/3). U četvrtfinalu je bio bolji od Talijana Gabrielea Basa (7/5, 7/6) dok je u polufinalu savladao Slovenca M. Valentinčića rezultatom 6/3, 6/1.

Od hrvatskih veterana osim Legovića nastupili su još i Stanko Bick, Živko Dmitrović, Dragutin Ivančić, Maks Kosjek, Branko Kraljević, Mate Matić, Petar Mirić, Željko Šimčić i Vlado Turajlić.

Više informacija o turniru i rezultatima možete pronaći ovdje.Mobilna verzija članka

Oglasi

Tequila beach bar Poreč
Ovlašteni servis za vozila marke Volkswagen i Škoda
Mirtex International d.o.o.
Obrt za servis i prodaju vatrogasnih aparata
Matiani Poreč ležajevi, semerinzi, SKF, FAG, Timken, Corteco, SNR, NTN, Koyo, Ina