Početna
Četvrtak, 19.Srpnja 2018 (23:01:48) - Godina:16

Odaberite teme

Fast Food Poreč - 052/452-088

O Portalu

Parentium.com se pohranjuje u digitalnom arhivu NSK
Vana i Bruno u Kašteliru

23-godišnjak ranjen u pucnjavi

Crna kronika, 12.10.2017. (08:21)

Nepoznati je počinitelj u srijedu oko 23 sata na raskrižju Mardeganijeve i Palisine ulice u Puli vatrenim oružjem ozlijedio 23-godišnjeg muškarca, javila je jutros istarska policija.

Pucnjavi je navodno prethodio verbalni sukob. Očevid je dovršen, a potraga za počiniteljem je u tijeku. Glas Istre otkriva da ozljede 23-godišnjaka nisu opasne po život, a policija je izvijestila o težim ozljedama nogu. Nakon pružene prve pomoći, samovoljno je napustio hitnog prijema bolnice.

Glas Istre: Na mjestu pucnjave, na Verudi Porat doznajemo da je 23-godišnjak s dva hica ustrijeljen u obje potkoljenice. Međutim, naši sugovornici nisu znali što je prethodilo vatrenom okršaju. Nekoliko stanara kuća u blizini mjesta pucnjave kazalo nam je da su čuvši neko gruvanje mislili da se radi o petardama. No jedan je muškarac ipak znao razliku između pucnja iz pištolja i petarde pa je pogledao kroz prozor i vidio ranjenog 23-godišnjaka na pločniku koji je stenjući kazao "upucan sam". Navodno je netko od stanara vidio da se osoba koja je pucala u 23-godišnjaka s mjesta događaja udaljila automobilom metalik sive boje. Danas rano ujutro na pločniku gdje je osam sati ranije sjedio 23-godišnjak prostrijeljenih nogu bile su vidljive lokvice krvi.

(dp)Mobilna verzija članka

Oglasi

Fast Food City - Poreč, dostava 095 611 1234
Mirtex International d.o.o.
Frigoservis Šime - Poreč - Kadumi
Brzi servis, prodaja i otkup mobitela - La-Ri - Poreč - Kandlerova 6
Tequila beach bar Poreč